Asa arata castile Earpods ale iPhone 7 (VIDEO)

Castile EarPods pentru iPhone 7 apar intr-un nou clip video astazi pentru a ne demonstra ce fel de schimbare va oferi Apple pentru clienti.

Astazi avem ocazia de a vedea un nou clip video in care presupuse casti EarPods pentru iPhone 7 sunt prezentate de catre o sursa asiatica, ele fiind extrem de similare cu cele pe care compania Apple va incepe sa le vanda dupa ce noul smartphone va fi oficial prezentat pentru utilizatorii din lumea intreaga, la inceputul lunii viitoare.

Avand in vedere modul in care arata castile si ce fel de ambalaj au, as spune ca aceste casti EarPods nu sunt originale si facute intr-o fabrica Apple, ci produse de catre un fabricant de accesorii, insa asta nu inseamna ca ele nu ar arata exact precum produsele reale, chiar daca ele nu au fost prezentate oficial de Apple.

Practic, pentru a lansa aceste casti EarPods, compania Apple va modifica doar portul de la baza lor pentru a permite conectarea directa la un port Lightning in locul portului audio de 3.5mm, deci nu vorbim despre o schimbare majora de design, ci doar de compatibilitate pentru a reda continut multimedia.

Noile casti EarPods pentru iPhone 7

Desi cei de la Apple au decis sa elimine portul audio de 3.5mm din iPhone 7, ei nu vor include aceste noi casti EarPods in pachetul pe care il vor livra clientilor, ci vor include un adaptor care va permite conetarea castilor normale la dispozitiv, pentur a oferi compatibilitate si cu accesoeriile vechi detinute de catre clienti.

Noile casti EarPods cu conector Lightning vor fi vandute separat de catre compania Apple, iar acest lucru cu siguranta nu va fi agreat de catre multi, insa solutia este singura suficient de simpla pentru a permite implementarea unei schimbari atat de mari pentru linia de smartphone-uri ale celor din Cupertino.

Acestea fiind spuse, asa vor arata noile casti EarPods pentru iPhone 7 si ar fi bine sa va obisnuiti cu desing-ul lor pentru ca incepand de anul viitor, ele vor fi cel mai probabil incluse direct in pachetul smartphone-ului.