Apple a lansat o noua versiune a Smart Keyboard pentru iPad Pro

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat o noua versiune a husei Smart Keyboard pentru iPad Pro, aceasta fiind acum disponibila nu doar intr-un format special pentru SUA, ci si in noi formate pentru Marea Britanie, limba araba, limba spaniola, limba italiana, limba franceza si nu doar atat.

Schimbarea este similara cu cea facuta pentru MacBook-urile care au tastaturi disponibile pentru limbi diferite, utilizatorii avand optiunea de a vedea pe tastatura anumite litere sau caractere speciale pe care le pot introduce in textele scrise pentru cuvinte disponibila doar in limbile lor.

Noile Smart Keyboards cu diverse optiuni pentru limbile tastaturii sunt listate in Apple Store pentru fiecare tara in care compania Apple ofera un produs special de acest gen, asa ca in Romania deocamdata produsele nu sunt listate, insa probabil nu va trece foarte mult timp pana cand le vom vedea.

Tastaturile Smart Keyboard pentru iPad Pro au preturi care pornesc de la 1000 LEI pentru modelul tabletie cu ecran de 9.7 inch si ajung pana la 1149 LEI pentru tableta cu ecran de 12.9 inch.

Smart Keyboards iPad Pro