Samsung a ironizat iPhone 7 in prezentare Galaxy Note7

18

Desi conferinta sa era dedicata prezentarii noutatilor Samsung Galaxy Note7, compania Samsung nu a uitat ca totusi concureaza pe pietele globale cu Apple, asa ca nu s-a ferit din a ironiza decizia celor din Cupertino de a elimina portul audio din iPhone 7, aceasta decizie fiind oricum criticata de catre mai toti fanii iPhone.

In cadrul sectiunii pentru prezentarea functiilor noi ale Samsung Galaxy Note7, vicepresedintele Samsung, Justin Denison, a afirmat ca noul smartphone al coreenilor are inclus un port audio, fara a face referire directa la Apple, sau la iPhone 7, insa stim cu totii ce rol a avut aceasta remarca a sa.

Cei de la Samsung si-au facut un obicei din a ironiza Apple, sau produsele proprii, in conferintele pentru prezentarea unor noi produse, asa ca era de asteptat ca in conferinta de ieri sa fie luata in ras o decizie a Apple cu privire la design-ul sau functiile unui produs nou, cei de la Samsung fiind destul de previzibili.

Ca sa fiu sincer, in loc sa izonizeze Apple, ceide  la Samsung ar fi trebuit sa rezolve problema transmisiunii in direct a conferintei, aceasta nefiind functionala in vreun moment al evenimentului, lucru destul de rusinos.