Samsung a ironizat iPhone 7 in prezentare Galaxy Note7

Desi conferinta sa era dedicata prezentarii noutatilor Samsung Galaxy Note7, compania Samsung nu a uitat ca totusi concureaza pe pietele globale cu Apple, asa ca nu s-a ferit din a ironiza decizia celor din Cupertino de a elimina portul audio din iPhone 7, aceasta decizie fiind oricum criticata de catre mai toti fanii iPhone.

In cadrul sectiunii pentru prezentarea functiilor noi ale Samsung Galaxy Note7, vicepresedintele Samsung, Justin Denison, a afirmat ca noul smartphone al coreenilor are inclus un port audio, fara a face referire directa la Apple, sau la iPhone 7, insa stim cu totii ce rol a avut aceasta remarca a sa.

Cei de la Samsung si-au facut un obicei din a ironiza Apple, sau produsele proprii, in conferintele pentru prezentarea unor noi produse, asa ca era de asteptat ca in conferinta de ieri sa fie luata in ras o decizie a Apple cu privire la design-ul sau functiile unui produs nou, cei de la Samsung fiind destul de previzibili.

Ca sa fiu sincer, in loc sa izonizeze Apple, ceide  la Samsung ar fi trebuit sa rezolve problema transmisiunii in direct a conferintei, aceasta nefiind functionala in vreun moment al evenimentului, lucru destul de rusinos.

18 COMENTARII

  1. Samsung ar fi trebuit sa rezolve problema transmisiunii in direct a conferintei, aceasta nefiind functionala in vreun moment al evenimentului, lucru destul de rusinos.

    Handicapatule mai ușor cu copy paste și tradus motamo.

  2. Pe un asa ton “civilizat” nu cred ca voi reuși sa vorbesc in viața asta,nu stiu de ce mi-a luat username-ul si nu are curajul sa-si zică cum vrea el.

  3. Vierme, dacă targetul tău în viața este sa strângi cât mai mulți oameni la înmormântarea ta… Ce pot sa spun baftă.

    BTW mormântul tău sigur se va transforma în pișuar.

  4. Retardule nu ți-ai dat seama în 5 ani de când latri pe aici că ți-ai scris greșit userul?

    Sper să mori curând dintr-o supradoza de amphetamine.

  5. Iara va injurati prieteneste? In loc sa comentam articolul…. Oricum nu intereseaza pe nimeni ce username-uri aveti sau cine pe cine copiaza. Va cam place sa va dati importanta unii.