Prima Pagina iPhone 7 Presupusele casti iPhone 7 apar intr-un nou clip VIDEO

Presupusele casti iPhone 7 apar intr-un nou clip VIDEO

Daca va era dor sa revedeti ceea ce ar trebui sa fie o pereche de casti EarPods facute special pentru lansarea iPhone 7, ei bine in clipul video de mai jos aveti din nou prezentat acest accesoriu, singura diferenta dintre el si castile oferite in pachetul iPhone 6S fiind acel conector, care acum va fi Lightning.

Pana acum am vazut o serie de clipuri video care incercau sa ne prezinte ceea ce pareau a fi casti EarPods pentru iPhone 7, insa pana acum nimeni nu poate prezenta o dovada clara ca acestea ar urma sa fie lansate pe piata in formatul actual, desi exista sanse mici ca diferentele dintre ceea ce vedem in clip si produsul real sa fie mari.

Apple va include in pachetul iPhone 7 o pereche de casti EarPods normale, cu conector de 3.5mm, insa acest nou model de casti care au conector Lightning va fi disponibil pentru achizitie din magazinul online al americanilor, asa ca utilizatorii interesati de ele le vor putea achizitiona pentru a le folosi impreuna cu iPhone 7.

In momentul de fata este greu de spus cat vor costa aceste casti Lightning pentru iPhone 7, insa probabil utilizatorii nu vor “scapa” fara a plati macar 30 de dolari pentru a le cumpara din Apple Store, in cazul in care vor fi interesati sa le foloseasca impreuna cu iPhone 7.

 • amfetamin

  Oare daca bagi ambele casti intr-un 6/6S care dintre ele va funcศ›iona,pe care il bagi primul? ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

 • Srb Srb

  hmmm buna intrebare…probabil se aud ambele ๐Ÿ˜€

 • Srb Srb

  oricum daca stau sa ma gandesc logic, pana cand si macurile vor renunta la portul 3.5jack, este normal ca iphone sa vina cu adaptor in cutie si nu cu casti lightning

 • bacelliviu

  Sa inteleg ca daca ele nu mai vin cu jack si nu mai poti asculta muzica cu tel la incarcat inseamna ca in sf ne ofera wireless charging

 • Srb Srb

  mai mult ca sigur anul viitor in Iunie-Iulie

 • Srb Srb

  Oricum se aud mult mai calitativ fata de bombele alea care vin cu Note 7. Dar vorba cuiva care nu are pretentii, sa isi faca treaba.