Samsung foloseste imagini ale Apple Watch in brevetele SALE de inventie

Samsung a crescut in vanzarile de smartphone-uri prin copierea Apple, iar acum vrea sa creasca vanzarile de smartwatch prin aceleasi metode, coreenii incluzand intr-un brevet de inventie propriu imagini folosite de catre compania Apple pentru brevetele dedicate Apple Watch, semn ca inovatia nu este la mare pret in Coreea de Sud.

Imaginile pe care le vedeti mai jos sunt extrase direct din acest brevet de inventie depus de catre compania Samsung la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, in el fiind descris un mecanism pentru inlocuirea bratarilor folosite la smartwatch-uri, iar cei de la Samsung nu stiu sa faca altceva decat sa copieze Apple.

Este mai mult decat penibil pentru o companie ca Samsung sa foloseasca fara rusine imaginile unor brevete Apple in propriile brevete de inventie, iar asta denota faptul ca Samsung este practic incapabila sa dezvolte ceva singura si stie numai sa copieze tehnologiile si produsele altora pentru a le crea pe ale sale.

Samsung copiaza Apple Watch

Descoperirea este ironica si pune intr-o lumina extrem de penibila compania Samsung, mai ales ca ea a cerut Curtii Supreme de Justitie din SUA sa anuleze o hotarare judecatoreasca prin care s-a demonstrat faptul ca ea a copiat design-ul iPhone, acum coreenii fiind rpegatiti sa copieze design-ul Apple Watch pentru a avea succes.

Din pacate, Samsung nu este decat o companie care stie sa copieze produsele altora pentru a avea succes, iar in aceste conditii putem trage foarte usor concluzia ca fara Apple, Samsung n-ar fi reusit sa ajunga in punctul in care este, cel putin in ceea ce priveste vanzarile de smartphone, tablete, iar in viitor smartwatch-uri.

M-as bucura sa vad ca Samsung este capabila sa inoveze singura si sa creeze produse care sa se vanda foarte bine, insa in ultimul deceniu nu am vazut absolut nimic facut exclusiv de catre Samsung in segmentul smartphone, al tabletelor, sau al smartwatch.

samsung copiaza apple watch
Imagine folosita intr-un brevet de inventie Samsung pentru un mecanism de atasare a unei bratari la un ceas inteligent

samsung copiaza apple watch 1

samsung copiaza apple watch 2
comparatie intre imaginile folosite de Samsung si Apple Watch