iPhone 7 Plus va fi disponibil in cantitati limitate

iPhone 7 Plus va fi disponibil in cantitati limitate pentru clientii Apple dornici sa achizitioneze noul produs in urma lansarii oficiale, analistii americani analizand stocurile companiilor partenere ale Apple si ajungand la concluzia ca lansarea nu va fi lipsita de clasicele probleme de disponibilitate.

Anual cei de la Apple se plang de faptul ca exista cerere prea mare pentru noile terminale iPhone lansate pe piata, iar anul acesta lucrurile vor fi similare, insa situatia va fi mai grea in cazul iPhone 7 Plus deoarece noua camera duala va fi disponibila in cantitati extrem de limitate, deci clientii vor avea probleme in a achizitiona dispozitivul.

In general, cand se lanseaza un model nou si important al iPhone se folosesc unele componente care nu au fost utilizate in modele anterioare, iar aici vorbim de obicei despre chip-uri sau componente interne mici, insa daca se inlocuieste camera, ecranul, sau se adauga un 3D Touch, atunci lucrurile se complica.

Partenerii Apple nu sunt intotdeauna pregatiti sa livreze cantitati foarte mari ale unor componente noi, asa ca exista in multe cazuri probleme cu stocurile, iar in toamna acestui an iPhone 7 Plus va fi dispozitivul pentru care clientii se vor “bate” in magazinele virtuale si fizice ale companiei Apple.

Adevarul este ca era de asteptat ca probleme de acest gen sa apara si in general ne asteptam la acelasi lucru an dupa an, pentru ca Apple genereaza de obicei situatii de acest gen pentru a da impresia ca produsele sale sunt extrem de cautate si a ramane pentru o perioada lunga de timp in atentia lumii intregi.