iPhone 7 roz apare in noi imagini

O versiune roz a iPhone 7 apare astazi in noi imagini si vorbim despre unul dintre modelele facute de catre fabricanti asiatici de accesorii pentru iDevice-uri, nu despre un terminal real, sau despre un prototip care sa fi fost furat dintr-una dintre fabricile companiei Apple.

Imaginile vin de la unul dintre oamenii care anul trecut ne-a aratat de atat de multe ori iPhone 6S inainte de a fi lansat oficial pe piata, insa tot ceea ce vedem aici am vazut si in multe alte ocazii, asa ca nu putem vorbi despre ceva cu adevarat inedit, pentru ca in final sunt aceleasi componente combinate.

Practic, vedem doar versiunea roz a viitorului iPhone 7 in aceste imagini si asta ne confirma faptul ca Apple nu va renunta la aceasta culoare pentru smartphone-urile sale, desi era oricum destul de greu de crezut ca va face asta, din moment ce culoarea roz este una atat de populara in randul clientilor.

Aceste imagini, precum multe altele inaintea lor, ne arata :

  • o carcasa a iPhone 7 care este lipsita de antenele care separa carcasa;
  • o camera duala pentru iPhone 7 Plus;
  • o camera mai mare pentru iPhone 7;
  • un al doilea difuzor la baza carcasei ambelor dispozitive;
  • lipsa unui Smart Connector pentru iPhone 7 Plus.

Ceea ce toate aceste imagini nu ne arata este butonul Home 3D Touch pe care Apple ar trebui sa il foloseasca pentru dispozitivele sale, insa am impresia ca il vom vedea si pe acesta desutl de curand.

iphone 7carcasaroz

iphone 7 plus roz

22 COMENTARII

  1. Nu va inteleg “arata bine” ce naiba arata bine ? Pentru voi e de ajuns ca apple sa schimbe pozitia la 2 dungi si gata “wow, arata bine, e altceva”. Pai fratilor aveam pretentii la voi.

  2. Poziționarea camerei în colțul superior este total neinspirată. Nu există nicio simetrie 🙁 La celelalte versiuni de iPhone, camera era mai mică, însă la versiunea asta, este enormă!
    Comparând cu versiunile chinezești de smartphone-uri, iPhone arată nereușit 🙁