Prima Pagina jailbreak Cum dezactivezi iOS 9.3.4 Software Update pentru a nu pierde jailbreak

Cum dezactivezi iOS 9.3.4 Software Update pentru a nu pierde jailbreak

Stiti deja inca de zilele trecite ca iOS 9.3.4 blocheaza iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak, compania Apple lansand aceasta noua actualizare a sistemului de operare doar in ideea de a bloca vulnerabilitatile folosite de catre hackerii de la Pangu in solutia lor de jailbreak, asa ca instalarea actualizarii va avea drept efect pierderea jailbreak-ului.

Pentru a preveni aceasta situatie, in Cydia exista un nou tweak care blocheaza in iOS 9.3.3 posibilitatea de a face Software Update, Actualizare Software, la iOS 9.3.4, el blocand complet functionalitatea meniului care permite instalarea actualizarii software, asa ca dupa folosirea sa nu veti mai face din greseala actualizarea.

Acest tweak este numit mikoto si el ofera inclusiv o varietate de alte functii pentru aplicatiile native ale companiei Apple, asa ca va puteti folosi de pachet inclusiv pentru alte beneficii, insa principala sa functionalitate este de a ne permite sa impiedicam update-ul accidental la iOS 9.3.4 atat timp cat nu exista jailbreak.

Pentru a instala mikoto trebuie sa :

 • Deschideti Cydia, mergeti la meniu Sources si adaugati : https://cydia.angelxwind.net/.
 • Mergeti in lista de pachete a repo-ul, sau pur si simplu cautati mikoto.
 • Instalati pachetul mikoto si faceti respring daca vi se cere.
 • Acum navigati catre Settings > mikoto > Settings, Configurari > mikoto > Settings.
 • Activati optiunea Software Update Disabler.

Dupa actuvarea acestei optiuni va fi imposibili sa mai faceti Software Update, Actualizare Software, la iOS 9.3.4 pana dezinstalati respectivul tweak, instalarea sa accidentala impunandu-va sa faceti restore deoarece terminalul va intra intr-un boot loop din care nu il veti putea scoate fara reinstalarea sistemului de operare.

actualizare software iOS 9.3.4

 • asucme

  Sau cu icleaner si dezactivand daemonul Update OTA. 🙂

  si aceasta are mai multe functii pe care le recomand.

 • Gabidiesel

  Cum adica: instalarea sa accidentala impunandu-va sa faceti restore deoarece terminalul va intra intr-un boot loop din care nu il veti putea scoate fara reinstalarea sistemului de operare.🤔🤔
  Daca il dezinstakez intru in boot loop????

 • Daca incerci sa faci OTA Update cand ai jailbreak, intri in boot loop. Despre asta este vorba si in articol, cine a spus ceva despre dezisntalarea, si mai ales, A CE ?

 • Gabidiesel

  Am inteles Zaone….scuze…Doar ptr asta este forumul, nu???….intrebari si raspunsuri…. O zi buna

 • Ideea era alta, nu inteleg de unde ai inteles tu partea cu dezinstalatul, asta m-a indus in eroare.

 • Gabidiesel

  Da ai dreptate….am citit printre rinduri si intelesesem ca daca dezinstalezi tweakul sau debifezi Software Update intri in boot loop…ok… Sorry