Tim Cook: incercam sa intram in toate aspectele vietilor clientilor

Ca parte a unui interviu extins publicat in cursul acestei zile, o publicatie americana a dezvaluit o multitudine de informatii extrem de interesante in legatura cu modul de functionare si organizare al companiei Apple, printre detalii aflandu-se si cel privind motivul testarii publice a versiunilor beta ale iOS.

Discutand cu Tim Cook, jurnalistii au aflat de la presedintele Apple ca a sa companie incearca sa dezvolte produse si servicii care sa ne acapareze intreaga atentie, din momentul in care ne trezim si pana in momentul in care ne cultam, multe dintre ele reusind deja acest lucru.

Tim Cook afirma ca Apple incearca sa-i ajute pe clienti sa-si desfasoare viata mult mai usor, fie ca fac exercitii fizice, ca merg la serviciu, ca lucreaza la proiecte importante, sau ca dorm noaptea, cei din Cupertino avand cate ceva pentru fiecare dintre aceste actiuni, insa si pentru multe alte separate.

Vrem sa fim acolo din momentul in care te trezesti si pana te decizi sa mergi la culcare. Strategia noastra este de a te ajuta in fiecare parte a vietii tale zilnice. Fie ca stai in sufragerie, pe calculator, pe telefon, sau in masina.

Vorbind despre criticile conform carora Apple este pe un drum periculos pe care o duce spre faliment, presedintele Apple nu se teme ca deciziile pe care le-a luat pana acum ar putea afecta in mod negativ compania pe care o conduce, ba din contra, este increzator in viitorul sau multumita produselor care sunt in dezvoltare.

Mai mult decat atat, Tim Cook afirma ca Apple nu este o companie perfecta, dar ca ea se afla intotdeauna in cautarea perfectiunii, desi destul de des se intampla ca ea sa fie foarte departe de a-si indeplini acest obiectiv, important pentru el fiind situatiile in care compania este capabil sa recunoasca momentele in care a gresit.

Felul in care privesc eu lucrurile este diferit, in sensul ca eu stiu adevarul. Apple nu este o companie perfecta si nici nu am spus asta vreodata. Am spus ca noi cautam perfectiunea, dar ca uneori suntem departe de o atinge. Cel mai important este sa ai curajul de a recunoaste cand ai gresit. Dar te poti schimba ? Cel mai important lucru pentru mine ca presedinte al Apple este ca avem curajul de a face acestea.