Apple Watch este la reducere si mai ieftin ca in Apple Store

Apple Watch este disponibil astazi la reducere si cu un pret mai mic decat in Apple Store, in aceasta pagina fiind modelul care beneficiaza de promotie pe care il puteti cumpara la un pret ce este cu aproape 100 LEI mai mic decat cel practicat de catre compania Apple in Apple Store Germania, sau multe altele din Europa.

Multiple alte modele de Apple Watch sunt vandute la reducere astazi si preturile sunt mai mici sau egale cu cele din Apple Store Europa, acesta fiind unul dintre marile beneficii ale ultimului an, pretul produselor Apple vandute in Romania fiind extrem de apropiat de cel din restul Europei.

In cazul Apple Watch, reducerea este aplicata fata de pretul de baza cu care a fost comercializat ceasul inteligent in ultimele luni pe piata si vorbim despre o reducere de 14%, dar care il aduce sub pretul din majoritatea Apple Store-urilor importante si asta va scuteste de a-l cumpara din strainatate pentru a va bucura de el in Romania.

Apple Watch la REDUCERE si mai ieftin ca in Apple Store

Rareori se intampla ca Apple Watch sa fie disponibil la reducere cu un pret mai mic decat in Apple Store, asa ca va recomand sa profitati de ocazie, daca sunteti interesati de un ceas inteligent acum, promotia fiind disponibila in aceasta pagina.

reducere apple watch

9 COMENTARII

  1. Ba al doilea e cel mai cel,primul pt mine tot timpul e un produs beta,ma refer aici la iPhone 4-4S,5-5S,6-6S,unde cele cu S e varianta îmbunătățită cu același design. Asa si cu Apple watch,astept Apple watch 2 sau mai bine zis Apple watch “S”,căci la design nu cred ca o sa umble. Dar nicidecum 4,de unde l-ai mai scos si pe asta?

  2. a ok inteleg ce vrei sa zici, eu doar ma refeream ca abia a 4a generatie devine un produs complet ca sa zic asta. adica cam de la a 4a generatie cam ai tot ce a gandit Apple de la bun inceput din pct de vedere features etc chiar si design.Da ca un produs polisat tot timpul versiunea S e mai buna

  3. Adica sa ai 1400+ lei pe un ceas la care tine bateria 2 zile maxim? WTF?
    Daca pandesti reduceri in banii aia iti iei Sector, Times sau Casio G-Shock de top.
    Sincer Apple Watch este un fasss in materie de vanzari/inovatie.

  4. adevarul este ca un smartwatch ar trebui sa tina macar o saptamana bateria fara sa o incarci ca sa poti spune ca e un produs valabil. Ce rost are ca ai un smartwatch care devine ca un “tratament medical” pe care nu trebuie sa uiti sa-l bagi la incarcat.