Apple Watch este la reducere si mai ieftin ca in Apple Store

9

Apple Watch este disponibil astazi la reducere si cu un pret mai mic decat in Apple Store, in aceasta pagina fiind modelul care beneficiaza de promotie pe care il puteti cumpara la un pret ce este cu aproape 100 LEI mai mic decat cel practicat de catre compania Apple in Apple Store Germania, sau multe altele din Europa.

Multiple alte modele de Apple Watch sunt vandute la reducere astazi si preturile sunt mai mici sau egale cu cele din Apple Store Europa, acesta fiind unul dintre marile beneficii ale ultimului an, pretul produselor Apple vandute in Romania fiind extrem de apropiat de cel din restul Europei.

In cazul Apple Watch, reducerea este aplicata fata de pretul de baza cu care a fost comercializat ceasul inteligent in ultimele luni pe piata si vorbim despre o reducere de 14%, dar care il aduce sub pretul din majoritatea Apple Store-urilor importante si asta va scuteste de a-l cumpara din strainatate pentru a va bucura de el in Romania.

Apple Watch la REDUCERE si mai ieftin ca in Apple Store

Rareori se intampla ca Apple Watch sa fie disponibil la reducere cu un pret mai mic decat in Apple Store, asa ca va recomand sa profitati de ocazie, daca sunteti interesati de un ceas inteligent acum, promotia fiind disponibila in aceasta pagina.

reducere apple watch