iPhone 7 Plus este comparat cu toate modelele iPhone lansate pana acum

In ultimele saptamani am vazut foarte multe comparatii facute intre carcase pentru iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si iPhone 6 sau iPhone 6S, insa astazi vedem o comparatie mult mai interesanta care pune fata in fata toate vechile modele ale iPhone, dar si design-ul ales de catre compania Apple pentru cel nou.

In clipul video de mai jos veti vedea o comparatie intre iPhone 7 Plus si toate terminalele iPhone puse in vanzare pana in momentul de fata de catre compania Apple, inregistrarea permitandu-ne sa vedem trecutul si viitorul seriei iPhone al companiei Apple, comparatia in sine fiind una extrem de interesanta pentru toata lumea.

Din pacate, acest clip video ne si arata faptul ca in ultimii 2 ani compania Apple ne-a oferit exact acelasi design pentru iPhone, iar 2016 nu va aduce o schimbare in bine, dar poate ca inca un an de vanzari nu foarte bune ii va convinge pe cei de la Apple ca este nevoie de o schimbare mult mai mare.

2 COMENTARII

  1. iPhone 4 a avut cel mai frumos design de pana acum . M-ar bucura foarte mult ca Apple sa revina la sticla in 2017 si de ce nu , la un design similar iPhone 4