Netflix a lansat aplicatia FAST pentru testarea vitezei de internet

Acum cateva saptamani compania Netflix a lansat in App Store aplicatia FAST Speed Test, aceasta avand menirea de a le permite utilizatorilor de iDevice-uri din SUA sa-si testeze viteza de internet pentru a-si da seama ce vel fel de experienta vor avea in timpul utilizarii platformei Netflix pentru a vedea filme.

Aplicatia FAST Speed Test a celor de la Netflix a fost initial lansata doar in SUA, insa incepand de aseara ea este disponibila inclusiv in App Store Romania, asa ca va puteti folosi de ea pentru a vedea cat cu ce viteza puteti face streaming video pentru filmele si serialele disponibile in platforma Netflix din SUA.

Avand in vedere ca serverele Netflix se afla in SUA, este bine sa stiti la ce viteza va conectati la ele pentru vizualizarea filmelor sis erialelor din platforma Netflix, pentru ca astfel va veti putea da seama si ce fel de calitate veti avea in momentul in care veti incepe sa redati continutul multimedia.

Foarte multa lume a laudat aplicatia FAST Speed Test ca fiind cea mai buna metoda de a verifica daca furnizorul serviciilor de internet limiteaza in vreun fel sau altul conexiunea cu serverele Netflix, insa in Romania nu se pune problema aplicarii unor asemenea limitari pentru vizualizarea de continut.

Aplicatia FAST Speed Test este disponibila pentru descarcare din App Store urmand acest link, sau din Google Play urmand acest link.

Netflix FAST test viteza