Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S este mai ieftin decat in Apple Store, chiar si decat...

iPhone 6S este mai ieftin decat in Apple Store, chiar si decat la operatori

In momentul de fata puteti cumpara iPhone 6S mai ieftine decat in Apple Store, sau decat de la operatorii de telefonie mobila din Romania, in aceasta pagina smartphone-ul Apple fiind vandut la preturi care sunt si cu pana la 90 de euro mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in magazinele sale.

Vorbesc aici atat despre modelele cu 16 GB spatiu de stocare, cat si cu cele de 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare, reducerile iPhone 6S disponibile in momentul de fata in Romania facand terminalul disponibil pentru achizitie la un pret cu mult mai bun fata de cel pe care il cereau magazinele in toamna anului 2016.

Practic iPhone 6S mai ieftin decat in Apple Store si decat la operatorii de telefonie mobila, la pret standard, este greu de gasit in mod normal, insa vorbim acum despre promotii pe care Apple le face pentru a-si creste vanzarile intr-o perioada extrem de dificila din existenta sa si va recomand sa profitati de ocazie.

iPhone 6S MAI IEFTIN decat in Apple Store Europa

Bun, va spuneam mai sus ca iPhone 6S este mai ieftin decat in Apple Store atat in ceea ce priveste modelele de 16 GB, cat si cele cu mai mult spatiu de stocare, asa ca puteti sa alege orice model doriti deoarece veti beneficia de o reducere foarte buna, care nu va mai obliga sa faceti o calatorie intr-o alta tara europeana.

Cele mai importante reduceri pentru iPhone 6S sunt urmatoarele, ele fiind disponibile in integralitate in aceasta pagina :

Comparatia cu operatorii de telefonie mobila este facuta pentru a evidentia faptul ca ei nu mai vand la pret mai mic decat in Apple Store, asa cum se intampla in momentul lansarii.

reducere iphone 6s

 • cnT

  zaone , la pret foarte bun e iPhone 6 nu 6s

 • Fixed, merci.

 • Srb Srb

  Vor sa scape de stocuri cu o 1-2 luni inainte de 7

 • Alex S.

  Bravo SRB
  PRima data cand te vad gandind logic si coerent 😜

 • Bogdane

  @Srb No shit, Sherlock!

 • amfetamin

  Zaone,de ce nu mai pot atașa imagine la comment de pe disqus???

 • Reincarca pagina si incearca iar. Raspunsul este: din cauza unui ***** care ieri incarca diverse imagini pe care nimeni n-ar trebui sa le vada.

 • amfetamin

  Am înțeles,merci.

 • dar de ce doar pe acea pagina? nu sunt si alte pagini care ofera un discount mai bun decat pe pagina care este in anunt ? De ce tocmai pe acea pagina ?

 • cnT

  Voi chiar sunteți retarzi? Nu vedeți ca aceasta curvva scârboasa va păcălește cu ofertele eMAG mincinoase?
  Scursura asta nu face bani din reclamele de pe site ca toată lumea are adblock și începe sa bage pe gat profit-share de la eMAG.

  Zeroone când dracu mori?

 • Rozalia Bebe

  Foarte bun pret moldovene