Prima Pagina iPhone 7 Mari producatori de accesorii incep sa vanda carcase pentru iPhone 7

Mari producatori de accesorii incep sa vanda carcase pentru iPhone 7

Cu o luna inainte de prezentarea iPhone 7, cei de la Spigen au inceput deja sa vanda carcase pentru noul terminal, deocamdata doar la precomanda, celebrul producator de accesorii pentru iDevice-uri permitandu-le clientilor sa-si rezerve un accesoriu cu livrare dupa lansarea oficiala.

Spigen, ca si alti producatori de accesorii pentru iDevice-uri, are cu siguranta informatii din fabricile partenerilor Apple cu privire la design-ul iPhone 7 si schimbarile pe care cei din Cupertino le vor face, asa ca investitia in fabricarea acestor carcase este minima, mai ales ca, in mare, si vechile carcase pentru iPhone 7S se vor potrivi.

In aceasta idee, alti producatori de accesorii pentru iDevice-uri au inceput sa redenumeasca vechile carcase pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel incat ele sa fie potrivite pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, design-ul si caracteristicile exterioare fiind extrem de similare intre cele doua tipuri de smartphone-uri.

Practic, in afara camerei care este scoasa ceva mai mult in exteriorul carcasei si a noului difuzor care inlocuieste portul audio, iPhone 7 nu va avea vreo modificare fizica substantiala care sa nu permita folosirea unei carcase pentru iPhone 6S, astfel ca toate cele care au spatiu generos pentru camera si partea inferioara, vor fi compatibile.

In general producatorii de accesorii investesc sume serioase de bani pentru a pregati produse inaintea lansarii unui nou model al iPhone, insa in situatia de anul acesta, simpla modificare a unor denumiri de pe anumite ambalaje este suficienta, carcasele urmand a se potrivi pe noule terminale fara probleme.

carcase iphone 7 spigen olixar
Carcase pentru iPhone 7 de la Spigen si Olixar
 • florin

  Nu se potriveste cea de ip6s / ip6s plus ?

 • Srb Srb

  nope decat daca ai vreo bomba

 • florin

  🙂 smart !

 • VIOREL GHINDAR

  asta e cea mai mare bazoconie scrisa :

  alti producatori de accesorii pentru iDevice-uri au inceput sa redenumeasca vechile carcase pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel incat ele sa fie potrivite pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, design-ul si caracteristicile exterioare fiind extrem de similare intre cele doua tipuri de smartphone-uri.

  Numai daca ai in vedere faptul ca iphone 7 nu va avea orificiu de 3,5 pentru casti si iti dai seama ca e ceva aiurea.

  Nu puteti sa ca documentati si voi inainte de a publica ceva?

 • florin

  Husa Apple de exemplu nu are treaba cu orificiul de 3.5 pentru casti. Este decupata in partea de jos

 • Srb Srb

  tot nu merg husele de ip6 ti-am zis decat daca e o bomba adica ceva foarte masiv care nu se muleaza perfect pe toata suprafata telefonului. Adica mai ales la camera s-ar putea sa nu se potriveasca

 • Srb Srb

  si crezi ca orificiul pt camera o sa vina perfect?

 • Srb Srb

  daca chiar crezi ca o carcasa slim pt iphone 6 plus va veni perfect pe iphone 7 plus ATUNCI te rugam nu MAI VENI PE AICI sau cel putin nu mai da sfaturi oamenilor perfecti

 • florin

  Orificiul pt camera este singura mare diferenta.