Ecranul asamblat al iPhone 7 apare in noi imagini

Ecranul iPhone 7 ar putea avea o rezolutie mai mare.

Ecranul iPhone 7 apare astazi complet asamblat in panoul frontal al viitorului iPhone Apple, asta dupa ce zilele trecute am vazut primele imagini cu el si am aflat pentru prima oara ca Apple intentioneaza a schimbe rezolutia ecranului iPhone 7 pentru a ne oferi un smartphone care va merita cu adevarat cumparat.

Exact precum in cazul acelor imagini, nici de aceasta data nu vedem ceva special pregatit de catre compania Apple deoarece acest panou frontal al iPhone 7 seamana extrem de bine cu cel al iPhone 6S, cateva diferente fiind la cablul de conctare la placa de baza, insa acolo se cam limiteaza lucrurile vizibile.

Ecranul are acelasi motor Force Touch implementat de catre Apple pentru a oferi functionalitatea 3D Touch pentru utilizatori, el fiind protejat cu o placa metalica in partea superioara, totul potrivindu-se perfect pe panoul frontal al iPhone 7, dupa cum puteti vedea din partea stanga a imaginii de mai jos.

Ecranul asamblat al iPhone 7

Zilele trecute am aflat ca iPhone 7 ar trebui sa aiba un ecran cu rezolutie 1080p, de 1920 x 1080 pixeli, dar si ca iPhone 7 Plus ar trebui sa aiba un ecran cu rezolutie 2K, cei de la Apple intentionand sa faca o schimbare majora la 2 ani dupa ce au crescut rezolutia iPhone impreuna cu diagonala ecranului.

ecran asamblat iPhone 7

Desi ar fi greu de crezut ca imaginile acestea cu panoul frontal al iPhone 7 ar fia devarate, ele au toate marcajele specifice componentelor pe care partenerii Apple le folosesc in procesul de productie, inclusiv codurile QR pentru identificarea lor rapida pe banda de productie in vederea asamblarii dispozitivelor.

Din ce stim pana acum, separat de posibila crestere a rezolutiei ecranului iPhone 7, singura schimbare majora pe care am putea-o vedea in panoul frontal este includerea acelui buton Home 3D Touch despre care tot auzim, in rest totul urmand a arata exact precum in cazul iPhone 6S, sau a iPhone 6.

1 COMENTARIU