iPhone 7 si iPhone 7 Plus aurii apar in imagini

iPhone 7 si iPhone 7 Plus aurii apar astazi in noi imagini, sau mai bine zis carcasele lor asamblate impreuna cu o parte a panoului frontal sunt prezentate in imagini de inalta rezolutie inregistrate de catre un website european, insa ele nu ne arata ceva ec nu am mai vazut pana acum in alte imagini.

In aceste imagini cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus aurii puteti vedea ceea ce atat de multe imagini ne-au aratat pana acum, adica faptul ca Apple elimina benzile care separata carcasa celor doua terminale in trei bucati distincte, aceasta fiind una dintre marile schimbari de design oferite de catre compania Apple.

Separat, vedem si noua camera duala a iPhone 7 Plus, insa nu si Smart Connector-ul pe care l-am vazut in unele carcase venite direct din China, acesta parand sa nu-si fi gasit loc in chiar toate carcasele facute de catre producatori chinezi, asa ca inca ramane discutabila oferitea sa in viitorul smartphone Apple.

Din pacate din aceste imagini nu vedem nici daca exista un buton Home 3D Touch in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deoarece butonul acestor carcase pare a fi la acelasi nivel cu ecranul, asa ca probabil va trebui sa asteptam noi leak-uri pentru a vedea macar o confirmare a implementarii acestei schimbari majore.

iphone 7 aurii 4

Partea proasta pentru aceste imagini ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus este ca acea camera a terminalului mai mic nu arata chiar atat de bine precum am vazut in alte carcase aparute pe internet, dar asta ar putea fi doar o problema de finisare a celor care au fabricat aceste carcase, versiunea finala putand arata mai bine.

iphone 7 aurii

iphone 7 aurii 3