Apple va deschide un Apple Store la World Trade Center

Apple se pregateste sa deschida un nou Apple Store in New York, cei din Cupertino deschizand al 10-lea magazin Apple din oras, noul mall din World Trade Center urmand a-l gazdui, deschiderea oficiala fiind programata pentru ziua de 16 august, adica martea viitoare.

Cei de la Apple promoveaza deschiderea noului magazin anuntand ceva special pregatit pentru clientii care il vor vizita, asa ca vorbim probabil despre noi tehnologii implementate pentru cei care vor fi prezenti, sau poate cine stie ce produs special gandit pentru o lansare atat de importanta, insa nu vorbim despre nimic complet nou.

Noul magazin Apple va fi deschis in partea inferioara a Oculus Transportation Hub din cadrul mall-ului World Trade Center, cei din Cupertino lucrand timp de aproximativ 1 an de zile pentru deschiderea de acum, asa ca vorbim despre un magazin care a avut parte de o pregatire aproape perfecta.

Oculus Transportation Hub a costat 3.9 miliarde de dolari si a fost deschis in luna martie a acestui an dupa multiple intarzieri, iar cei de la Apple vor profita de popularitatea locatiei din World Trade Center pentru a putea creste vanzarile de produse in New York, lucru care cel mai probabil se intampla.

World Trade Center este cunoscuta drept locatia in care a avut loc cea mai mare tragedie americana din ultimul secol, doua avioane lovind turnurile gemene care s-au prabusit cateva ore mai tarziu, zona trecand printr-o reconstructie ampla in cadrul careia isi va gasi un loc si un nou magazin Apple.

 

apple store world trade center