Championship Manager 17 a fost lansat in AppStore

Championship Manager 17 a fost lansat in cursul acestei zile in App Store de catre compania Square Enix, ea oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a descarca cea mai noua versiune a unuia dintre cele mai populare simulatoare de fotbal existente in lume in momentul de fata.

In clipul video de mai jos aveti prezentat gameplay-ul jocului Championship Manager 17, iar pentru cei dintre voi care nu il cunosc, ei bine el va pune in postura unui manager al oricarei echipe de fotbal importante, rolul vostru fiind de a o antrena, de a cumpara jucatori, de a ii vinde si de a pregati echipa pentru meciuri.

Championship Manager 17 ne permite sa alegem unul dintre cele 450 de cluburi din 15 tari cu 25 de ligi, zeci de mii de jucatori fiind disponibile pentru cumparare si vanzare, asa ca puteti antrena orice echipa cunoscuta pentru a o ajuta sa castige in toate competitiile in care este angrenata.

Choose from more than 450 clubs to manage, across 15 countries and 25 leagues. With tens of thousands of players available to sign it’s time to LIVE THE DREAM and take control of your club. Nurture and develop your players, design training programmes for the team, target individuals for specific work and deliver more productive sessions with the all new Intensive Training tool.

Spre deosebire de versiunea anterioara Championship Manager 17 are echipe actualizate si un motor grafic imbunatatit, inteligenta artificiala fiind deasemenea imbunatatita pentru a va pune intuitia la contributie, asa ca beneficiati de o experienta de joc mult mai buna decat aveati in trecut.

Get fully prepared for match day with the new Assistant Manager function, choose formations, give tactical instruction and then watch your team crush the opposition on the game’s brand new 2D match engine. With a new, easier to use interface, Champ Man 17 delivers the emotion and tension of what it takes to be a real football manager – all at your fingertips.

Championship Manager 17 este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.