REDUCEREA ZILEI: iMac cu 1900 LEI mai ieftin

Astazi reducerea zilei are in prim-plan un iMac al companiei Apple, acesta fiind disponibil cu 1900 LEI reducere fata de pretul standard de vanzare, in aceasta pagina, in stocuri limitate, fiind modelul in cauza, suma stearsa din pretul initial fiind substantiala si suficient de mare pentru a va cumpara un SSD foarte bun pentru el.

Reducerea de care beneficiaza acest iMac il face si cu aproape 200 de euro mai ieftin decat in magazinele Apple din Europa, deci vorbim despre un pret foarte bun pentru modelul de top al iMac, asa ca va cumparati un calculator extrem de bun la un pret substantial redus fata de cel pe care il cere compania Apple.

Daca nu va place modelul cu tastatura internationala, atunci modelul cu tastatura in limba romana este ceva mai ieftin in aceasta pagina, reducerea pentru el fiind de 1800 LEI in momentul de fata, asa ca puteti alege intre doua calculatoare foarte bune, cu multa putere de procesare care sunt disponibile la preturi foarte bune.

iMac la pret redus cu 1900 lei

Separat de aceste doua modele de top, puteti gasi si un model cu o configuratie mai slaba in aceasta pagina, el benefiind de o reducere de 1600 LEI fata de pretul de baza si desigur ca este mai ieftin decat in magazinele Apple din Europa, asa ca aveti inclusiv aici parte de un deal foarte bun in momentul de fata.

Separat de acestea, aveti o multitudine de alte modele acolo care beneficiaza de diverse reduceri si nu uitati ca sectiunea reducerea zilei este prezenta aici, in fiecare zi a saptamanii de lucru.

reducere imac 5k