WhatsApp: trimiterea de imagini GIF si caractere emoji mari este demonstrata intr-un prim VIDEO

In actuala versiune beta a WhatsApp Messenger pentru iOS au fost descoperite cateva functii noi de care utilizatorii se vor putea bucura in viitor, mai exact vorbim despre functia de trimitere de imagini GIF, de cea pentru trimiterea de caractere emoji mari, dar si una care permite retrimiterea mesajelor catre multiple persoane.

Functia pentru partajarea de imagini GIF a mai fost anuntata in trecut, insa deocamdata nu pare sa fie 100% pregatita pentru a fi oferita, iar acelasi lucru este valabil pentru functia care permite trimiterea de caractere emoji mari, cei de la Apple implementand exact acelasi tip de functionalitate in aplicatia Mesaje a iOS 10 anul acesta.

In clipul video de mai jos puteti vedea aceste doua functii noi pe care WhatsApp Messenger urmeaza sa ni le ofere intr-un moment dat sau altul, compania WhatsApp testandule pe ambele de mai bine de o luna, insa deocamdata nu considera ca ele sunt suficient de bune pentru a fi oferite in mod public.

Cea de-a doua functie oferita pentru WhatsApp Messenger permite retrimiterea mesajelor noastre catre multiple grupuri de persoane, acestea fiind afisate acum intr-un nou format, chat-urile recente si cele frecvente fiind listate in interfata aplicatiei, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos.

Chat-urile recente sunt cele in care ati discutat in in ultima perioada, iar cele frecvente sunt cele in care discutati cel mai des, asa ca veti avea acum posibilitatea de a vedea totul intr-un format care este organizat mai eficient.

Nu se stie cand va fi lansata noua versiune a WhatsApp Messenger care are implementate aceste noi functii, insa de indata ce ea va fi disponibila, va voi anunta.

whatsapp partajare mesaje chats

2 COMENTARII