Samsung Galaxy Note7 si Gorilla Glass 5 trec prin primele teste de rezistenta

Samsung Galaxy Note7 a ajuns de zilele trecute in mainile unor revieweri care au scris pentru lumea intreaga primele informatii cu privire la noul smartphone al celor de la Samsung, iar in clipurile video de mai jos puteti vedea si primele teste de rezistenta facute pentru noul smartphone.

Dupa cum probabil stiti deja, Samsung Galaxy Note7 vine cu un ecran care este protejate de Gorilla Glass 5, cea mai noua sticla de protectie pentru ecranele smartphone-urilor, ea trebuind sa 80% mai rezistenta decat Gorilla Glass 4 in ceea ce priveste scaparea terminalelor cu ecranul pe suprafete dure de la peste 1 metru inaltime.

Desi putina lume i-a crezut pe cei de la Corning in momentul in care au facut aceste afirmatii, primele teste de rezistenta pentru Samsung Galaxy Note7 au confirmat faptul ca afirmatiile lor sunt 100% reale, terminalul rezistand fara probleme in cazul unei asemenea “torturi”, dupa cum veti vedea in primul clip.

In cel de-al doilea clip este testata rezistenta ecranului folosind un ciocan, iar singurul punct slab al Samsung Galaxy Note7 este in preajma butonului Home, acolo aparand prima crapatura in panoul frontal, al doua aparand in cazul folosirii unui ecran mai mare si a aplicarii unei forte mai mari.

Per total, ecranul Samsung Galaxy Note7 rezista mult mai bine decat cel al Samsung Galaxy Note5 si s-ar putea sa fie cu mult mai rezistent decat cel pe care-l vom avea in iPhone 7.