Android 7 – lansare pe 22 august

Lansarea Android 7 va avea loc pe data de 22 august, un document intern al unui operator de telefonie mobila confirmand aparitia sa pentru smartphone-uri.

Lansarea Android 7 va fi pe 22 august conform unui document intern preluat din baza de date a unui operator de telefonie mobila, terminalele Huawei Nexus 6P si LG Nexus 5X urmand a fi cele care vor putea instala noua versiune a sistemului de operare pentru terminalele Android din lumea intreaga.

Android 7 este echivalentul unui iOS 10 pentru cei de la Google, iar desi lansarea Android 7 va avea loc saptamana viitoare, doar cele doua terminale mentionate anterior vor beneficia de aceasta actualizare, restul smartphone-urilor care ruleaza versiune anterioare urmand a astepta ca producatorii lor sa lanseze actualizari separate.

Android 7 a fost prezentat in luna mai de catre Google, cu trei saptamani inaintea Apple, iar lansarea Android 7 are loc in august, tot cu trei saptamani inaintea celor de la Apple, astfel ca in septembrie atat terminalele Android, cat si terminalele iOS vor avea un sistem de operare nou pe care-l vor putea instala impreuna cu o multitudine de functii noi.

Lansarea Android 7 este programata pentru 22 august

Desi lansarea Android 7 vine cu foarte multe noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google are totusi o problema majora in faptul ca partenerii sai nu se grabesc in a-si actualiza produsele pentru a le oferi utilizatorilor cele mai noi versiuni ale sistemului de operare lansat de catre cei din Mountain View.

lansare android 7 pe 22 august

Desi de-a lungul timpului Google a incercat prin diverse metode sa-si convinga partenerii ca actualizarea rapida sistemului de operare Android este o idee buna, iata ca lansarea Android 7 prinde majoritatea terminalelor cu versiuni mai vechi ale sistemului de operare, multi producatori acordand prea putina importanta actualizarilor.

Lansarea Android 7 are totusi si o alta conotatie, cei de la Google anuntand de obicei si nou modele de smartphone-uri Nexus la foarte putin timp in urma actualizarii sistemului de operare, deci in luna septembrie ar trebui sa vedem si noi dispozitive de acest gen pentru dezvoltatori.