Televizoare LG si Phillips la reducere, perfecte pentru Apple TV 4

Daca aveti un Apple TV 4, sau chiar o consola, atunci poate veti fi interesati de unul dintre cele doua televizoare pe care vi le prezinta astazi, ele avand diagonale de 123 cm si respectiv 139 cm, deci sunt perfecte pentru produsul celor de la Apple, pentru orice fel de consola, sau pentru a vedea meciurile de fotbal asa cum trebuie.

Primul este televizorul LG 49UF640V cu diagonala de 123 cm, el avand suport pentru rezolutia 4K si in baza sistemului de operare webOS va ofera o experienta foarte buna pentru controlarea tuturor functiilor, conectivitatea Wi-Fi oferind conexiunea de internet de care aveti nevoie pentru a descar orice.

Televizorul celor de la LG este disponibil in aceasta pagina cu 1400 LEI reducere fata de pretul initial.

reducere televizor LG 49UF640V

Cel de-al doilea televizor despre care va vorbesc se numeste Phillips 5PFH5500/88 si vorbim despre un model care ruleaza sistemul de operare Android al celor de la Google, deci permite rularea de aplicatii Androi, el avand un ecran cu diagonala de 139 cm si suport pentru rezolutia Full HD.

Marele avantaj al acestui televizor Phillips 5PFH5500/88, separat de conectivitatea Wi-Fi, este sistemul de operare Android, el oferindu-va o multitudine de optiuni de a va folosi de televizor ca un calculator, in multe cazuri, sau de a vedea continut pe care in mod normal il puteti accesa doar prin internet.

Televizorul Phillips 5PFH5500/88 este disponibil in aceasta pagina cu reducere de 1300 LEI, pretul final fiind extrem de bun.

Daca doriti ceva mai multe optiuni, atunci in aceasta pagina gasiti foarte multe televizoare la preturi foarte bune.

reducere televizor Phillips 5PFH550088