MMO FPS – primul joc pentru iPhone

 Primul MMO FPS ( Massive Multiplayer Online First Person Shooter ) pentru iPhone si-a facut aparitia in vietile impatimitilor de jocuri shooter.

Compania Father.io incearca sa ofera o experienta inedita de adrenalina, tactici si strategii de jocuri de noroc, folosind realitatea augumentata cu ajutorul device-ului INTERCEPTOR. Combinand in timp real geolocalizarea de strategie si “first person shooter battles”, Father.IO aduce o lume virtuala in viata voastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati INTERCEPTOR-ul la iPhone si incepe lupta, “Interceptor” fiind primul hardware portabil conectat la smartphone ce a fost creat vreodata in mod explicit pentru jocuri!

Inventatorii au implementat 6, senzori de receptie in infrarosu extrem de sensibile, care sa permita Father.IO-ului sa ofere o imersiune ” full gaming  “. Senzorii ofera unghiuri largi pe initiatorul de receptie (aproape 90 de grade), atat pe orizontala cat si pe verticala, astfel incat o lovitura poate fi detectata din orice directie sau unghi in jurul tau.

Interceptorul functioneaza cu toate smartphone-urile iOS si Android cu Bluetooth Low Energy. Pretul porneste de la 50$.