Controllerul DualShock 4 pentru PS4 slim

Va spuneam azi ca Playstation 4 slim este real si ca el urmeaza sa fie anuntat de catre Sony luna viitoare impreuna cu un model nou, dar si la un pret mai mic decat PS4. Ceea ce multi nu au spus este ca pentru Playstation 4 slim exista si un nou controller DualShock 4 pe care il puteti vedea intr-o scurta prezentare in clipul de mai jos.

Conform celui care a intrat in posesia acestui nou controller DualShock 4 pentru Playstation 4 slim, acesta are pentru inceput o culoare ceva mai gri decat vechiul model. Mai mult decat atat, se pare ca deasupra touchpad-ului exista un nou LED care este iluminat in momentul in care pornim consola folosind controllerul DualShock 4.

Separat de aceste doua modificari nu foarte mari, controller DualShock 4 pentru Playstation 4 slim seamana extrem de bine cu cel oferit actualelor PS4. Practic Sony a facut cateva modificari externe mici care sa dea senzatia de ceva nou, insa separat de ele nu exista altceva care sa sugereze faptul ca este vorba despre un produs nou.

Sony lanseaza doua noi modele ale Playstation 4 pentru a-si creste vanzarile, dar si pentru a contra lansarea Xbox One S, noua consola pregatita de catre Microsoft. Noile modele ale Playstation 4 vor fi prezentate la inceputul lunii viitoare, insa ar putea fi lansate chiar imediat dupa prezentare, dar ramane de vazut ce va decide compania.