Office 2016 pentru Mac ruleaza acum pe 64 biti

4

In cursul noptii trecute compania Microsoft a anuntat o actualizare pentru suita Microsoft Office 2016 disponibila pentru platforma OS X a Apple. Aceasta actualizare aduce in sfarsit suport de 64 biti pentru suita Office 2016, astfel ca ea va rula in mod nativ in acest format pe Mac-uri dupa instalarea noii versiuni de la Microsoft.

Implementand suport nativ pentru 64 biti, cei de la Microsoft aduc performante mult imbunatatite pentru aplicatiile din suita Office 2016. Mai mult decat atat, cei de la Microsoft sustin ca implementarea acestui suport le ofera posibilitatea de a implementa functii noi pentru utilizatori, deci upgrade-ul este unul important.

Microsoft a testat pentru o buna perioada de timp suita Office 2016 cu suport de 64 biti, dezvoltatorii de add-ins pentru ea avand posibilitatea de a crea pachete compatibile. Daca folositi vreun add-in pentru Office 2016 si el nu are inca suport pentru 64 biti, atunci va trebui sa asteptati ca dezvoltatorul sau sa il implementeze in perioada urmatoare.

Suita Microsoft Office 2016 este disponibila pentru toti cei interesati la preturi care incep de la 699 LEI, versiunile cu abonament platibil lunar scotandu-va mai putini bani din buzunare.

“Existing Office 2016 for Mac customers will be seamlessly upgraded to 64-bit versions of Word, Excel, PowerPoint, Outlook, and OneNote as part of the August product release (version 15.25). This affects customers of all license types: Retail, Office 365 Consumer, Office 365 Commercial, and Volume License installations.”

microsoft office 2016