Office 2016 pentru Mac ruleaza acum pe 64 biti

In cursul noptii trecute compania Microsoft a anuntat o actualizare pentru suita Microsoft Office 2016 disponibila pentru platforma OS X a Apple. Aceasta actualizare aduce in sfarsit suport de 64 biti pentru suita Office 2016, astfel ca ea va rula in mod nativ in acest format pe Mac-uri dupa instalarea noii versiuni de la Microsoft.

Implementand suport nativ pentru 64 biti, cei de la Microsoft aduc performante mult imbunatatite pentru aplicatiile din suita Office 2016. Mai mult decat atat, cei de la Microsoft sustin ca implementarea acestui suport le ofera posibilitatea de a implementa functii noi pentru utilizatori, deci upgrade-ul este unul important.

Microsoft a testat pentru o buna perioada de timp suita Office 2016 cu suport de 64 biti, dezvoltatorii de add-ins pentru ea avand posibilitatea de a crea pachete compatibile. Daca folositi vreun add-in pentru Office 2016 si el nu are inca suport pentru 64 biti, atunci va trebui sa asteptati ca dezvoltatorul sau sa il implementeze in perioada urmatoare.

Suita Microsoft Office 2016 este disponibila pentru toti cei interesati la preturi care incep de la 699 LEI, versiunile cu abonament platibil lunar scotandu-va mai putini bani din buzunare.

“Existing Office 2016 for Mac customers will be seamlessly upgraded to 64-bit versions of Word, Excel, PowerPoint, Outlook, and OneNote as part of the August product release (version 15.25). This affects customers of all license types: Retail, Office 365 Consumer, Office 365 Commercial, and Volume License installations.”

microsoft office 2016

4 COMENTARII

  1. Frumos, pacat ca apple foloseste Office pe 64 bits pe ambele platforme pe cand altii sufera …androizii,dar nah ei cum nu prea mai au tablete, nu prea ai ce face cu office pe 5-6″

  2. Lumea serioasa nu foloseste Office pe tableta si nici macar pe Mac . Cei care folosesc Office pt productivitate folosesc Windows . Si au Office pe 64 biti de multi ani . Asa ca stai jos si mai plateste odata licenta , daca chiar stii sa folosesti Office si nu ai unul piratat .

  3. poate vroiai sa zici ca office nu se foloseste pe android…dar crede-ma pe mac si chiar si pe ipad pro incepe sa devina esentiala.Am vazut ca multi folosesc office pe windows xp pt ca nu au bani sa investeasca in altceva

  4. lumea serioasa sau lumea saraca? ca un windows cu office poti avea si pe un sistem de 300$.Nu confunda saracia cu seriozitatea.Pot merge mana-n mana sau nu