Noul PS4 slim va fi mai ieftin decat actualul model

Ieri v-am prezentat primele imagini cu Playstation 4 slim, noua consola pe care compania Sony se pregateste sa o prezinte la inceputul lunii viitoare. Totul a inceput cu o serie de poze in care vedeam noul Playstation 4 slim, insa in final si un clip video si-a facut aparitia pe internet, el prezentand una dintre cele doua noi console PS4, dar fiind retras intre timp.

Da, ati citit bine, Sony intentioneaza sa lanseze doua noi console Playstation 4 pentru clientii din lumea intreaga, ambele cu imbunatatiri hardware. Vorbim despre o consola Playstation 4 slim si una PS4, prima urmand a avea acelasi hardware precum cea actuala, insa a doua ar putea veni cu suport 4K si chiar mai mult de atat.

Avand in vedere ca noua consola Playstation 4 slim ar putea avea acelasi hardware precum cea veche, ea ar putea costa si mai putin de 350 de dolari, pretul celei actuale. Despre cel de-al doilea model al PS4 deocamdata nu se stie nimic sigur, insa ar putea costa mai mult de 350 de dolari in baza hardwar-eului mai bun implementat.

Sony a intrerupt productia pentru actualul model al Playstation 4 pentru a face loc in oferta noilor produse, astfel ca in curand veti putea alege doar intre modelul slim si cel standard. Unele magazine mari din Asia au ramas deja fara stocuri de console Playstation 4 si anunta ca nu le vor mai putea acoperi decat cu unitati noi.

Sony va organiza un eveniment la inceputul lunii septembrie pentru a prezenta cele doua noi modele ale Playstation 4 lumii intregi, ele urmand a fi puse in vanzare la foarte scurt timp dupa eveniment.

Daca sunteti interesati sa cumparati o consola Playstation 4, atunci puteti profita de reducerile din aceasta pagina.

ps4 slim comparat ps4