Facebook ruleaza automat clipuri video cu sunet

Facebook va rula automat in News Feed clipuri video care au sunet pornit. Schimbarea este testata cu unii utilizatori Facebook si va fi implementata curand.

Facebook a decis sa faca noi teste pe utilizatori, astfel ca acum cei care acceseaza News Feed ar putea fi speriati cand un clip video cu sunet va porni automat. Reprezentantii retelei de socializare Facebook au confirmat faptul ca deruleaza un test pe un numar restrans de utilizatori care vad in News Feed clipuri video cu sunet pornite automat.

Cei de la Facebook sustin ca utilizarii care folosesc aplicatia Facebook, sau reteaua de socializare prin website, vor avea parte de clipuri video care pornesc automat la afisare. Pana acum clipurile video din News Feed porneau automat, dar nu aveau sunet, insa Facebook s-a gandit ca poate strica mai mult experienta oamenilor cua ceasta schimbare.

Facebook le-a bagat pe gat utilizatorilor clipurile video care pornesc automat in News Feed, iar acum le adauga si sunet pentru ca lumea si-a cam pierdut interesul vis-a-vis de ele. In aceasta idee, desi Facebook testeaza acum totul, sunt 100% sigur ca va implementa schimbarea la nivel global in perioada urmatoare, fara a intreba oamenii daca vor sau nu.

Facebook ruleaza automat clipuri video cu sunet

Facebook sustine ca aceasta schimbare are menirea de a imbunatati experienta pe care o au oamenii care folosesc reteaua de socializare, insa oare asa este ? Nu stiu cati dintre cei care folosesc Facebook zilnic au cerut ca orice clip video sa fie rulat automat cu snet, insa probabil Mark Zuckerberg a intrebat personal oamenii si stie mai bine.

“Derulam un test cu un numar redus de utilizatori care vor alege daca doresc sa vada clipuri video cu sunet in News Feed chiar de la pornire. Oamenii participanti la test care nu doresc sa aiba sunet pentru clipurile video, care pornesc automat, pot dezactiva optiunea din meniu de setari, sau direct din clip. Acesta este unul dintre testele pe care le derulam pe masura ce incercam sa imbunatatim experienta de redare a clipurilor video.”

Acestea fiind spuse, tind sa cred ca pana la sfarsitul lunii septembrie vom avea in News Feed clipuri video care pornesc singure si au sunet de al bun inceput. Partea buna este ca putem opri sunetele, asa cum putem opri si pornirea automat a clipurilor video Facebook in News Feed.

Acum, sunt curios sa aflu cati dintre voi ardeti de nerabdare sa vedeti clipuri video care pornesc automat si au sunet.

facebook video cu sunet