Iata toate surprizele ascunse in Pokemon GO

Desi Pokemon GO este in declin, cei de la Niantic au ascuns totusi in jocul loc o multitudine de surprize pe care utilizatorii le pot descoperi. Denumite „easter egg”, surprizele de acest gen sunt gasite in foarte multe jocuri sau aplicatii, insa in clipul video de mai jos puteti vedea ceea ce se ascunde in cadrul jocului Pokemon GO acum.

In general aceste „easter eggs” au continut suplimentar de care utilizatorii se pot bucura, insa asta doar daca reusesc sa le descopere. Majoritatea surprizelor sunt ascunse si nu sunt foarte usor de descoperit de catre utilizatori, insa in clipul video de mai jos le puteti vedea pe toate cele din Pokemon GO, dar si cum le puteti descoperi.

Articolul precedentFacebook ruleaza automat clipuri video cu sunet
Articolul următorCamera duala a iPhone 7 Plus este fabricata de Primax
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.