LocationHandle falsifica locatia GPS a iPhone

0

LocationHandle este o aplicatie lansata in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sua putem falsifica rapid locatia noastra in aplicatiile din iPhone. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aplicatia prin care putem face toate aceste modificari, LocationHandle oferindu-ne optiunea de a alege orice locatie de pe planeta.

Conform dezvoltatorului LocationHandle, aplicatia ne permite sa setam orice locatie GPS de pe planeta in aplicatii precum Facebook, Twitter, Find My iPhone si nu numai. Totul este foarte simplu de facut si oricine se poate bucura de aceasta functionalitate care in mod normal nu este oferita de catre cei de la Apple.

“You can change your reality location to the in any APP. Like:Facebook, Twitter, Find My iPhone… You can set the Base Coordinate by Drag the map. Also you can set the Base Coordinate by searching. Address Search. type address in search field and click search button. Then turn on the switch, and the tweak will work. Automatic:It will change your reality location around the Base Coordinate automatically, also you can change speed.”

LocationHandle este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

LocationHandle