macOS 10.12 Sierra beta 7 si public beta 6 au fost lansate

macOS 10.12 Sierra beta 7 si public beta 6 au fost lansate in cursul noptii trecute in App Store de catre compania Apple, dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si utilizatorii programului public beta de testare avand ocazia de a le instala chiar acum in propriile Mac-uri pentru a testa schimbarile facute.

Ca de obicei, compania Apple nu spune ce s-a schimbat in aceste build-uri ale macOS 10.12 Sierra beta 7 si public beta 6, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme de functionare si imbunatatirea performantelor generale ale sistemului de operare, asa cum se intampla mai de fiecare data.

macOS 10.12 Sierra beta 7 si public beta 6 pot fi descarcate din Mac App Store daca aveti o versiune anterioara, iar daca doriti sa testati versiune public beta, o puteti face din aceasta pagina.

macos sierra betas

3 COMENTARII

  1. Zaone, ajuta ma intr o problema. Pe ecranul iphone 6 am o linie dreptunghiulara de sus in jos ce mi se plimba pe ecran de la stanga la dreapta si nu stiu cum sa o dezactivez. Ma poti ajuta? P.S. Scuze ca am scris aici

  2. Defapt e un dreptunghi ce se plimba de la stanga la dreapta. Pot sa iti trimit o poza pe pagina de facebook? Pe messenger?