Facebook Messenger va avea functia Add Contact

Facebook Messenger va avea o functie numita Add Contact care permite adaugarea de contacte doar in Messenger, nu si in reteaua Facebook.

Facebook Messenger are implementata o noua functie Add Contact pe care cei de la Facebook o testeaza in vederea oferirii la nivel global pentru utilizatori. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie pentru adaugare de contacte in Facebook Messenger, schimbare afacilitand interactiunea dintre utilizatori.

Functia Add Contact le va permite utilizatorilor sa se imprieteneasca doar in cadrul Facebook Messenger, fara a deveni prieteni in reteaua Facebook. Practic, noua functie de adaugare a contactelor din Facebook Messenger le va permite oamenilor sa devina prieteni doar pe aceasta platforma, chiar si daca nu sunt prieteni pe Facebook.

Ideea celor de la Facebook este de a separa relatiile de prietenie intre reteaua de socializare si Facebook Messenger, schimbarea fiind destul de utila. Cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar in Facebook Messenger, functia Add Contact va simplifica interactiunea dintre ei si ar putea aduce oameni noi in platforma.

Facebook Messenger va permite adaugarea de contacte chiar si daca oamenii nu sunt prieteni in Facebook

In momentul de fata un numar limitat de utilizatori se bucura de aceasta noua functie a Facebook Messenger pentru adaugarea de contacte, insa ea va fi extinsa. Cei care sunt inclusi in programul de testare vor vedea in Facebook Messenger o optiune numita Add Contact, ea adaugand persoana din conversatie direct la lista de contacte dupa apasare.

facebook messenger adaugare contacte

In acel moment, persoana respectiva va fi afisata doar in lista de contacte a Facebook Messenger, dar nu si in lista de prieteni ai celor de la Facebook. In baza acestei separari, nimeni nu va sti ce prieteni aveti in Facebook Messenger si nu va trebui sa le acordati persoanelor de aici acces la lista voastra de prieteni din cadrul Facebook.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie oferita la nivel global aceasta noua functie Add Contact pentru Facebook Messenger, insa de indata ce ea va fi disponibila, va voi anunta.