iOS 9.3.4 jailbreak a fost demonstrat din nou

iOS 9.3.4 jailbreak a fost demonstrat din nou in clipul video de mai jos, un chinez parand sa fi reusit sa exploateze noua versiune a sistemului de operare Apple. Oversky este denumirea data de catre aceasta persoana solutiei de iOS 9.3.4 jailbreak pe care o prezinta in clipul de mai jos, dar veridicitatea imaginilor nu poate fi confirmata.

Avand in vedere ca exista iOS 9.3.3 jailbreak, tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos poate fi falsificat extrem de usor prin modificarea sistemului de operare. In aceasta idee, trebuie sa priviti clipul video cu foarte mare neincredere deoarece exista sanse ca el sa fie fals si totul sa fie doar o dorinta acerba de a atrage atentia.

Persoana care a facut aceasta demonstratie pentru iOS 9.3.4 jailbreak sustine ca este un cercetator in securitate informatica la gigantul Alibaba, insa oricine poate publica informatii false pe Twitter, deci nu putem avea 100% incredere in afirmatiile sale, chiar daca ele ar putea fi 100% adevarate.

Chiar daca un expoit real este folosit pentru iOS 9.3.4 jailbreak, este putin probabil ca vreo solutie de jailbreak sa fie lansata de aceasta persoana. N-ar trebui sa va faceti foarte mari sperante ca un software de acest gen sa apara prea curand pentru noi, deci nu ne ramane decat sa speram la mai bine.

6 COMENTARII

  1. @zaone stiu ca fac off-topic dar nu am gasit unde sa postez , te rog daca poti face o lista cu aplicatii de anatomie , prim ajutor , medicamente-utilizarea lor si ce mai poti gasi in domeniul medical free/buy nu conteaza. Tot caut de ceva timp si nu gasesc nimic concret. Multumesc

  2. Pai de unde interes la android???? Ce are androidul asa de wow incat sa atraga atentia? A are defapt cateva sute de bug-uri???.prefer simbyanul de acum 10 ani decat sa ma transfer la android.IOS for life ✌?