Prima Pagina iPhone 6SE iPhone 6SE – cutia si documentatia apar in imagini

iPhone 6SE – cutia si documentatia apar in imagini

Astazi au aparut pe internet o serie de imagini in care cutia si documentatia iPhone 6SE par sa fie prezentate, iar mai jos le puteti vedea pe toate. Acum cateva saptamani ni s-a spus ca Apple ar fi hotarat ca iPhone 7 este numele noului iPhone, sursa acelei informatii fiind mult mai credibila decat cea a informatiilor de astazi.

Numele iPhone 6SE a fost speculat pentru folosire acum cateva luni, insa denumirea este foarte ciudata si parea putin probabila pentru utilizare. Situatia nu s-a schimbat de atunci si pana acum, iar avand in vedere faptul ca lansarea va fi in mai putin de o luna, e putin probabil ca ceva sa se fi schimbat fata de informatiile venite din surse mai sigure.

Separat de faptul ca informatiile de azi privind iPhone 6SE par putin credibile, imaginile au si mai putina veridicitate, dupa cum puteti vedea. Desi in aceste imagini este vizibila denumirea iPhone 6SE pentru noul iPhone, ele par a fi fost modificate in Photoshop pentru ca nu arata chiar atat de natural.

Falsul iPhone 6SE

Imaginile acestea vor aparea cu siguranta in foarte multe website-uri astazi si in zilele urmatoare, insa este extrem de putin probabil ca ele as fie devarate si sa confirme numele iPhone 6SE. Pana una, alta iPhone 6SE este o denumire inventata de presa si nimic mai mult, iPhone 7 urmand a fi denumirea pe care cei de la Apple ar trebui sa o foloseasca.

Nu ar fi exclus ca anul viitor sa vedem un model actualizat al iPhone SE care sa fie denumit iPhone 6SE, insa lansarea sa acum este foarte putin probabila.

iphone 6 se ambalaj

iphone 6 se ambalaj 1

iphone 6 se ambalaj 2

 • Srb Srb

  Da, imi cer scuze, se pare ca mai toata lumea spune ca ar fi false..

 • Pentru ce iti ceri scuze ?

 • Srb Srb

  Ca ti-am scris in celalalt articol cum ca ar putea fi adevarat zvonul

 • Stiam de el de cateva ore, merci oricum.

 • cnT

  Sper sa nu il faca “paleta” de 4,7″ , asta in caz ca apare.

 • gigi

  Si cu ce specificatii ar fi? De iphone 7? Oricum, modelul actual SE se misca fantastic, daca mai ai un ipad sau un laptop, chiar nu iti trebuie mai mult, bineinteles daca nu lucrezi in domenii de genul.

 • KTA

  Eu modelul aniversar care se ca lansa in iunie-iulie 2017 l as numii simplu iphone10.
  10 e un numar magic , 10 ani de la primul iphone, este potrivit “iPhone10”,superb asa este Srb Srb?

 • Srb Srb

  da da daaaaaa

 • Guldur

  Toate pozele care vin din China sunt false.