eMAG – reduceri la casti cu fir sau Bluetooth pentru smartphone

Astazi puteti beneficia de reduceri eMAG la casti pentru smartphone, sau tableta, fie ca vorbim despre produse cu fir, sau cele wireless. In aceasta pagina gasiti foarte multe modele de casti in-ear care pot fi conectate prin fir la smartphone sau tableta, ori pot fi conectate prin Bluetooth, ele facand parte din campania de reduceri eMAG Stock Busters.

Pentru ca vorbim despre reduceri eMAG, castile au preturi injumatatite, adica pornesc de la doar 14 LEI pentru acest model, eMAG avand totusi foarte multe modele disponibile. Castile pe care le gasiti in campania de reduceri eMAG pot fi folosite inclusiv cu iPhone 7, chiar daca au cablu, Apple urmand a livra terminalul cu un adaptor special.

Separat de acestea, veti gasi in aceasta pagina reduceri eMAG la casti pentru PC, printre care se afla si unele in-ear, iar acolo cel mai ieftin model costa doar 9 lei in momentul de fata. Vorbim totusi tot despre pret redus cu pana la 51%, deci veti beneficia de o reducere foarte mare, produsele disponibile oferindu-va o experienta buna de ascultat muzica.

Reduceri eMAG la casti cu fir sau Bluetooth pentru smartphone

Daca sunteti interesati de casti Beats By Dre vandute de catre compania Apple, ei bine in aceasta pagina le gasiti cu 27% reducere disponibila in campania de reduceri eMAG. Castile Beatas ale celor de la Apple sunt mai scumpe decat restul, insa daca le preferati, atunci seria de reduceri eMAG va ajuta sa le gasiti al preturi mai bune.

Indiferent ce fel de casti cumaparati acum, cu sau fara fir, v-am spus ca le veti putea folosi si cu iPhone 7, sau viitoare modele ale iPhone. Recomandarea mea este sa alegeti castile Bluetooth pentru a va bucura de o experienta lipsita de cabluri incalcite, insa decizia este a voastra.

reduceri emag casti smartphone