6 luni de Apple Music gratuit oferite de Apple

Operatorii de telefonie mobila din unele tari ofera 6 luni de gratuitate in Apple Music in cadrul unor parteneriate incheiate cu Apple.

Zilele trecute v-am spus ca Telekom ofera 6 luni de Apple Music gratuit in Germania pentru clientii care contracteaza noi abonamente de telefonie mobila special gandite in acest sens. Oferta aceea reprezenta doar inceputul unei ample campanii prin care Apple Music este promovat la foarte multi operatori de telefonie mobila de pe planeta.

Mai exact, operatori de telefonie mobila din Marea Britanie, Australia, SUA, Germania si probabil alte tari de pe glob, vor oferi Apple Music gratuit timp de 6 luni pentru unii clienti. Campania de promovare a Apple Music este una destul de agresiva, cei din Marea Britanie folosindu-se de actorul Kevin Bacon si Britney Spears pentru a promova promotia.

Desigur ca vorbim despre 6 luni de gratuitate in Apple Music, care nu sunt oferite in totalitate pe cheltuiala operatorilor, acestia platind doar jumatate din perioada. 3 luni le ofera gratuit Apple si 3 luni sunt oferite gratuit de catre operatorul de telefonie mobila, deci utilizatorul primeste practic inca 3 luni de gratuitate separat de oferta normala.

Separat de gratuitatea pentru Apple Music, unii operatori incep sa accepte inclusiv plata Apple Music prin factura abonamentului de telefonie mobila, deci probabil si aplicatiile vor putea fi platite la fel. Nu se stie deocamdata daca aceasta oferta va fi extinsa inclusiv la Romania, insa nu este greu de crezut ca acest lucru se va intampla intr-un final.

apple music kevin bacon britney spears

2 COMENTARII

  1. Daca eu imi fac abonament de asta cu 6 luni free, dar folosesc Apple ID-ul pe care am beneficiat deja de 3 luni free de la Apple?!? Practic la bataie sunt banii de Apple Music pe 3 luni (max. 20€) pe care operatorul ii scade din abonament