Telekom ofera 6 luni de Apple Music gratuit

Deutsche Telekom va oferi 6 luni de Apple Music gratuit in Germania pentru clientii Apple, oferta urmand a fi anuntata in zilele urmatoare.

Telekom, operatorul din Germania, se pregateste sa ofere 6 luni de Apple Music gratuit clientilor din Germania intr-un efort de a atrage mai multi posesori de iDevice-uri catre reteaua sa. Oferta urmeaza sa fie facuta publica in cadrul IFA Berlin, la inceputul lunii urmatoare, si este prima de acest gen din Europa, insa cu siguranta nu va fi ultima.

Cei de la Telekom intentioneaza sa combine cele 3 luni de gratuitate ale Apple Music cu inca 3 luni oferite gratuit de catre ei clientilor, intr-un pachet de 6 luni de gratuitate. Practic, Telekom plateste doar 30 de euro catre Apple in loc de 60, insa oferta este foarte buna intr-o lume in care serviciile de streaming audio devin tot mai populare.

Desigur ca aceasta oferta a Telekom este facuta doar pentru anumite abonamente, astfel ca nu toti clientii viitori, sau existenti, vor beneficia de gratuitate. Deocamdata nu au fost anuntate oficial planurile celor de la Telekom, insa probabil vor exista abonamente speciale, gandite pentru a creste si vanzarile iPhone 7.

Proiectul celor de la Telekom este derulat deocamdata in Germania, o tara in care Apple este extrem de populara si are foarte multi clienti de iDevice-uri. Apple Music este la fel de apreciat in tara multumita beneficiilor pe care le ofera, iar cei de la Telekom cu siguranta au investigat atent preferintele oamenilor inainte de a face oferta.

Partea interesanta aici ar fi daca Telekom va decide sa extinda oferta in afara Germaniei, inclusiv in Romania, mai ales ca in tara noastra Apple Music are pret injumatatit. Cred ca o oferta a Telekom Romania care sa aduca 3 luni de Apple Music gratuit in abonamente ar fi benefica si ar putea atrage noi clienti catre retea.

Cat succes va avea aceasta initiativa a Telekom probabil nu vom afla prea curand, insa utilizatorii vor putea plati abonamente inclusiv prin factura de telefonie mobila, deci probabil si aplicatiile din AppStore vor putea fi platite in acelasi mod.

telekom apple music gratuit