eMAG – incarcatoare pentru telefoane de la 9 LEI

Daca un incarcator pentru telefon este ceea ce cautati astazi, ei bine va spun ca la eMAG le gasiti la preturi care incep de la doar 9 LEI, reducerile fiind de pana la 75% in aceasta pagina. Da, ati citit bine, reduceri de pana la 75% la incarcatoarele pentru telefoane mobile, fie ca vorbim despre cele originale ale Apple, sau ale altor producatori, ori cele ale altor companii.

Peste 600 de modele de incarcatoare pentru telefoane mobile sunt disponibile la pret redus la eMAG in cadrul acestei oferte, deci aveti cu siguranta de unde sa alegeti produsul potrivit. Foarte multe dintre reduceri sunt pentru incarcatoare de telefoane vandute la jumatate de pret de catre cei de la eMAG, ofertele in sine fiind foarte bune in unele cazuri.

Puteti gasi incarcatoare pentru telefoane, dar si pentru tablete la reducere la eMAG, astfel ca puteti cumpara pentru ambele tipuri de terminale mobile, in cazul in care aveti nevoie. De la incarcatoare obisnuite si pana la incarcatoare auto, gasiti cam tot ce aveti nevoie, insa trebuie sa aveti grija ce amperaj si cati wati ofera incarcatorul vostru.

eMAG are incarcatoare pentru telefoane de la 9 LEI

Mai exact, un incarcator pentru smartphone ar trebui sa livreze macar 5W la 1A pentru o incarcare destul de rapida, asta in functie de dimensiunea bateriei. Pentru o tableta iPad, de exemplu, este nevoie de un incarcator de 10W la 2.1A, altfel incarcarea va dura foarte mult, deci trebuie sa aveti grija mare ce alegeti sa cumparatio.

In aceasta pagina gasiti toate reducerile la incarcatoare, insa aveti in gand ceea ce v-am spus mai sus pentru a face o alegere potrivita pentru voi.

emag incarcator telefon reducere