Prima Pagina iOS 10 iOS 10 public beta 7 – iata cum il instalezi

iOS 10 public beta 7 – iata cum il instalezi

iOS 10 public beta 7 poate fi instalat chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch de catre utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri.

iOS 10 public beta 7 a fost lansat in aceasta seara impreuna cu iOS 10 beta 8 de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind actualizare la o saptamana dupa versiunea public beta 6. In cea anterioara au fost rezolvate unele probleme de securitate ale iOS 10, iar acum deocamdata nu stie ce este nou, dar probabil vom afla in orele urmatoare.

iOS 10 public beta 7 ar putea fi ultima versiune beta publica a sistemului de operare iOS 10, avand in vedere ca urmeaza sa vedem iPhone 7 prezentat pe 7 septembrie. In aceasta idee, iOS 10 GM si-ar putea face aparitia saptamana viitoare, sau cel mai tarziu in data de 7 septembrie, cei de la Apple grabind procesul de testare.

iOS 10 public beta 7 poate fi instalat foarte simplu daca ati instalat deja iOS 10 public beta 6, sau o versiune anterioara, instalarea in iPhone iPad sau iPod Touch facandu-se prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor din respectivul meniu, minim 1 GB de spatiu de stocare liber fiind necesar pentru instalare.

Instalare iOS 10 public beta 7

iOS 10 public beta 7 nu trebuie instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch inainte de a va asigurati ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

iOS 10 public beta 7 nu trebuie instalat nici daca nu ati facut inca un backup folosind iTunes sau iCloud, deoarece exista sansa ca procedura sa nu functioneze 100% corect si sa fie necesara o reinstalare a sistemului de operare.

iOS 10 public beta 7 poate fi instalat urmand procedura de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

iOS 10 public beta 7 va fi deja instalat la finalul acestui proces in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

iOS 10 public beta 7

 • sync

  Is enervanti, oricat ati spune ca e spre “binele nostru” ! Sa te bazaie cate un update la cateva zile e exagerat..cel putin pt. mine.

 • RKO

  Nu te pune nimeni sa faci update 🙂

 • Cristi

  La mine pe iphone 6 s-a blocat si ii in restore mode..

 • sync

  Nu ma pune, dar is enervante notificarile, downloadul..mananca spatiu si timp. 🙂

 • ali

  Versiunea finala la iOS 10 cand apare ?

 • schiopu alice

  Am rămas la 9.3.4 ,nu stiu ce sa fac dar e ceva dubios

 • Bogdan U.

  Nu inteleg de ce instalati versiunile beta daca nu sunteti in domeniu, daca nu ati instala nu v-ati mai vaicarii atat. Am spus si o repet, sunt lucruri normale…. versiunile beta sunt pentru cunoscatori nu pentru cei care nu stiu si se vaita dupa…

 • In septembrie.

 • George G

  cum pot sa scot reamintirea la sms
  adica am primit un sms si nu ma uit la el…dupa o perioada suna din nou…

 • bacelliviu

  Settings/notifications/messeges/ repeat alerts/ selectezi never

 • Attila

  Poate sa zică cineva ce build are public beta 7 ? Eu am 14a5341a pe iPhone 6s și cred ca asta e beta 6, iar la update nu îmi apare beta 7…..