Prima Pagina iPhone 6 Problema ecranului iPhone 6 este in topul celor raportate in Apple Store

Problema ecranului iPhone 6 este in topul celor raportate in Apple Store

Problema ecranului iPhone 6 este cea mai raportata in magazinele Apple din SUA, insa compania refuza sa o recunoasca oficial.

Zilele trecute v-am vorbit despre problema ecranului iPhone 6 din cauza careia este afisata o dunga gri in partea superioara a ecranului, acesta refuzand sa mai raspunda la atingeri. Problema afecteaza inclusiv iPhone 6 Plus si pare a fi una de fabricatie, o componenta interna a dispozitivului separandu-se de placa logica dupa minim 1 an de folosire.

Desi inainte de raportarea acestei probleme service-urile GSM aveau un numar mare de clienti care veneau cu terminalele la reparatie, se pare ca acelasi lucru se intampla acum si in Apple Store. Monitorizand problemele raportate la 4 mari magazine din SUA, un website a reusit sa afle ca aceasta problema a ecranului reprezinta 11% din totalul problemelor raportate de utilizatori.

Mai exact, aceasta problema se afla pe prima pozitie in topul problemelor raportate de catre utilizatori la cele 4 magazine Apple, iar acest lucru este ingrijorator. Clientii Apple raporteaza diverse probleme cu terminalele lor la companie, insa aceasta a ecranului iPhone 6 si iPhone 6 Plus pare sa fie, acum, prima in topul problemelor raportate.

Problema ecranului iPhone 6 este mai mare decat se credea initial

Angajatii din magazinele Apple sustin ca problema este cunoscuta inclusiv de catre manageri, probabil si de catre cei din Cupertino, insa ei refuza sa recunoasca defectul de fabricatie. Mai mult decat atat, cei care raman fara garantie sunt nevoiti sa se foloseasca de service-uri GSM terte sau sa inlocuiasca in totalitate terminalul afectat de problema.

touch ic problema ecran iphone 6
chip-urile care controleaza ecranul iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Oficial, compania Apple nu a spus absolut nimic despre aceasta problema, insa avand in vedere ca tot mai multe informatii sugereaza ca ea este un mare, va trebui sa o faca. Este complet exclus ca Apple sa recunoasca faptul ca problema este una de fabricatie, insa probabil va spune ca este constienta de ea si ca investigheaza cauzele care o produc.

Este deasemenea destul de putin probabil sa schimbe terminalele afectate, avand in vedere ca vorbim probabil despre un procent foarte mare dintre unitatile iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute. In aceasta idee, cei din Cupertino vor incerca probabil sa “ascunda problema sub pres”, sperand ca lansarea iPhone 7 va face uitat totul.

 • Srb Srb

  or sa porneasca un program de schimbare dar dupa ce apare si iphone 7 si mai toata lumea si-a schimbat iphone 6

 • V.P

  Sa nu mint dar cred ca sunt peste 200.000.000 de iPhone-uri 6 /Plus vandute . O sa fie tare acest nou scandal .

 • Srb Srb

  200 mil????wtf nu cred ca asa multe

 • Viorel Predatorul

  Defectele astea sunt lăsate cu intenție, ca să facă oamenii să cumpere următorul iPhone.

 • RaduD

  Oricum ar fi, sa le fie rusine ca fac politica strutului si nu recunosc problema si mai ales ca nu o rezolva.
  Cumparatorii de 6/6+ n-au nicio vina..!
  Ar trebui ca oamenii sa se asocieze si sa-i dea in judecata!

 • Gabidiesel

  …si acum ce sa fac sa vind ip6?????

 • Bogdane

  Samsung au schimbat telefoanele care nu erau rezistente la apa. Nu fac nici o comparatie, doar spun.

 • Anemona

  De obicei nu comentez deoarece publicul care pierde vremea pe acest site este destul de retard si agramat, dar ma bucur pentru problema si sper sa va mai taie din elanul cu care idolatrizati o companie care cauta tot timpul noi metode sa ciupa banii fraierilor.

 • sorin

  LOL – il jignesti pe Srb si compania !

 • Srb Srb

  “publicul care pierde vremea pe acest site este destul de retard si agramat” te-a rupt !!

 • terrymada

  Anemona tocmai ai pierdut vremea pe acest site:)

 • terrymada

  Si sa ne spui si noua o companie, macar una care nu functioneaza pt a produce profit:)

 • Viorel Predatorul

  Societățile caritabile, societățile de stat al căror scop este obținerea de beneficiu social și nu neapărat a profitului (compania de drumuri naționale, etc). Exemple sunt grămadă. Nu toate companiile sunt orientate spre obținerea de profit.

 • amfetamin

  LOL- ii creste inima in piept la sorin si compania!

 • Mircea Radulescu

  Eu nu pot sa cred asta, ba din contra eu nu as mai cumpara de la aceeasi companie.

 • Mircea Radulescu

  Si la Imac 27 au avut probleme de mi-au trimis scrisoare prin 2012 parca sa-mi inlocuiasca hardul.