iOS 10 are doua schimbari majore pentru FaceTime

iOS 10 FaceTime conecteaza mai repede apelurile utilizatorilor si afiseaza un flux video mult mai clar decat in versiunile anterioare ale iOS.

Doua schimbari foarte mari pe care compania Apple le-a implementat in iOS 10 au legatura cu sistemul FaceTime, care ne permite sa facem apeluri video sau audio din iPhone, iPad sau iPod Touch. FaceTime este folosit de catre zeci de milioane de persoane zilnic, iar Apple incearca sa ne ofere o experienta cat mai buna incepand cu noua versiune a sistemului de operare.

Prima schimbare majora facuta de catre compania Apple pentru FaceTime in iOS 10 are legatura cu rapiditatea cu care ne interconectam terminalele cu contactele. Acum conexiunea este facuta mult mai rapid decat in trecut, cei de la Apple reducand substantial perioada de timp necesara pentru a apela persoana dorita si a incepe fluxul video.

A doua schimbare majora pregatita de catre compania Apple pentru FaceTime in iOS 10 are legatura cu calitatea fluxului video redat pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Mai exact, daca aveti o conexiune mai slaba de internet, fluxul video va avea o calitate mult mai buna, asta desi in mod normal lucrurile ar trebui sa stea invers.

iOS 10 are un FaceTime imbunatatit

ios 10 facetime

Apple a lansat FaceTime in anul 2010 impreuna cu iPhone 4, primul terminal care are o camera principala, atunci Steve Jobs uimind lumea intreaga cu introducerea sa. Desi cei de la Apple au promis ca standardul va fi oferit open source astfel incat el sa fie implementat si in alte platforme mobile, desigur ca nimeni nu s-a tinut de cuvant.

In ciuda acestui lucru, Apple a lucrat constant la imbuntatirea FaceTime pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in iOS 10 avem parte de un update majora din partea Apple. Vorbim aici despre imbunatatiri software facute pentru modul in care este redat fluxul video, dar si pentru serverele Apple in vederea interconectarii.

Toate aceste schimbari pentru FaceTime din iOS 10 sunt accesibile chiar din momentul in care instalati o versiune beta a sistemului de operare, sau chiar pe cea finala. Acum sunt curios daca si voi ati observati aceste imbunatatiri facute de catre compania Apple pentru FaceTime in iOS 10.