Fitbit Flex 2 si Charge 2 au fost prezentate astazi

Fitbit Flex 2 si Charge 2 au fost prezentate oficial, ele aducand o multitudine de functii pentru monitorizarea sesiunilor de fitness.

Fitbit Flex 2 si Charge 2 au fost lansate astazi pentru pietele globale de catre compania Fitbit si vorbim despre doua noi produse foarte interesante pentru piata fitness. Desi cei de la Apple au lansat Apple Watch in 2015, vanzarile Fitbit n-au avut de suferit, ba din contra, ele continua sa domine piata gadget-urilor de fitness pentru utilizatori.

Fitbit Flex 2 si Charge 2 au fost lansate cu doar cateva saptamani inainte ca un Apple Watch 2 cu GPS sa isi faca aparitia pe piata, semn ca Fitbit inca vrea sa atraga multi clienti. In aceasta idee, americanii au implementat si o varietate de functii foarte importante menita sa convinga utilizatorii sa cumpere aceste produse disponibile acum.

Fitbit Flex 2 – pret, noutati si functii

Fitbit Flex 2 este continuarea seriei standard de dispozitive de fitness a companiei Fitbit, accentul fiind pus aici pe monitorizarea sesiunilor de inot si pe un design mult mai atragator. Fitbit Flex 2 este cu 30% mai mic decat modelul anterior si are un tracker care poate fi scos la nevoie, bratarile fiind interschimbabile cu altele vandute de catre companie.

Fitbit Flex 2 este impermeabil si poate fi utilizat la maxim 50 de metri sub apa, monitorizand automat toate sesiunile de inot, incluzand aici durata lor, eventuale tururi de piscina si calculand caloriile consumate. Partea interesanta este ca Fitbit Flex 2 este capabil sa isi dea seama singur cand facem exercitii fizice, asa ca nu va trebui sa ii pornim noi automat functiile de monitorizare.

Fitbit Flex 2 are deasemenea un ecran LED care foloseste o serie lumini codate in culori specifice pentru a arata ce fel de progres facem spre a ne indeplini obiectivele de fitness. Fitbit Flex 2 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de astazi la pretul de doar 99 de dolari.

fitbit flex 2 inot

Fitbit Charge 2 – noutati, pret si functii

Fitbit Charge 2 este un tracker mult mai complex decat Flex 2, el avand functionalitate apropiata de ce a Apple Watch, cu optiuni de a trimite mesaje sau a face apeluri telefonice. Fitbit Charge 2 este deasemenea capabil sa ne monitorizeze bataile inimii si sa le includa in informatiile privind sesiunile de fitness.

Fitbit Charge 2 afiseaza in timp real toate aceste functii pe ecranul sau, pentru a ne permite sa ne modificam sesiunile in functie de nevoi, el avand un GPS pentru monitorizarea locatiei. Functia SmartTrack a Fitbit Charge 2 recunoaste automat momentul in care incepem sa facem un exercitiu fizic si desigur ca tine un log al tuturor miscarilor.

Practic Fitbit Charge 2 vrea sa fie o versiune cat mai apropiata de un smartwatch, dar sa ofere in acelasi timp un design placut si sa aiba dimensiuni foarte mici. Fitbit Charge 2 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de astazi la pretul de 149 de dolari, livrarile urmand a incepe luna viitoare, exact precum in cazul Flex 2.