Vodafone confirma denumirea iPhone 7

iPhone 7 a fost confirmat de catre Vodafone, operatorul publicand o imagine de prezentare pentru noul smartphone in propriul website.

Daca inca mai aveati dubii cu privire la denumirea aleasa de catre Apple pentu noul iPhone, ei bine Vodafone a confirmat numele iPhone 7 pentru viitorul smartphone Apple. Mai jos puteti vedea una dintre paginile aparute in cursul noptii trecute in website-ului subsidiarei olandeze a grupului Vodafone, la scurt timp dupa anuntarea privind prezentarea iPhone 7, ea confirmand fara dubiu ceea ce stiam de luni de zile.

Vodafone confirma iPhone 7 si acum se pare ca nu mai exista absolut nimic care sa dea de inteles ca Apple ar putea alege o denumire absurda precum iPhone 6SE pentru terminal. Cei de la Vodafone au listat iPhone 7 in pagina in care promoveaza terminalele iPhone pentru clienti, spunand ca terminalul va fi disponibil in curand pentru cumparare.

Vodafone este al doilea operator de telefonie mobila care confirma denumirea iPhone 7 pentru noul iPhone al companiei Apple, China Unicom confirmand deasemenea denumirea. Cei de la China Unicon au confirmat si una dintre noile culori pe care compania Apple intentioneaza sa o foloseasca, iar ceea ce spuneau ei atunci pare sa fie adevarat.

iPhone 7 a fost confirmat de Vodafone, denumirea devine oficiala

Practic, tot ce aveam nevoie pentru a ne convinge ca denumirea iPhone 7 va fi folosita de catre Apple era o confirmare venita de la un operator de telefonie mobila de incredere. Cei de la Vodafone indeplinesc aceasta cerinta fara vreun dubiu, astfel ca iPhone 7 este in proportie de 80% numele viitorului model al iPhone.

iphone 7 vodafone

Nu stiu cata lume mai spera ca Apple va pastra denumirea iPhone 7 pentru anul 2017, cand va lansa o versiune aniversara a iPhone, insa aceasta confirmare ar trebui sa linisteasca “apele”. Avand in vedere confirmarea denumirii, acum asteptam sa vedem si primele imagini cu eventuale cutii si ambalaje ce urmeaza sa fie folosite.

Dupa confirmarea celor de la Vodafone privind denumirea iPhone 7, ne putem astepta sa vedem si confirmari venite din partea altor operatori de telefonie mobila. Acestea fiind spuse, oricine va spune ca iPhone 7 ar putea avea alta denumire, il puteti directiona spre acest articol pentru lamuriri suplimentare.