eMAG anunta investitii si schimbari majore

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, insa compania detinuta de catre cei de la Naspers are planuri foarte mari pentru viitor si vrea sa ajunga la vanzari de 1 miliard de euro anual. eMAG a vandut in 2015 de peste 2 miliard de lei, in Ungaria/Romania/Bulgaria/Polonia, sau aproximativ 500 de milioane de euro, insa pana in 2018 vrea sa-si creasca vanzarile la 1 miliard de euro.

Ca sa va faceti o idee cu privire la planurile magazinului, ganditi-va ca Orange si Telekom genereaza incasari de 1 miliard de euro anual, iar cei de la eMAG vor sa ajunga la acelasi nivel. Pentru a-si creste atat de mult vanzarile, cei de la eMAG anunta investitii masive si cresterea numarului de parteneri din Marketplace, de la 1600 la 4000.

eMAG va deschide si trei depozite noi in tara pentru a livra mai rapid produsele comandate, o conditie esentiala de Black Friday, avand in vedere fiascourile din anii trecuti. eMAG va avea deasemenea si pana la 200 de puncte de livrare in urmatorii ani, deci vor exista mai multe locatii din care vor putea fi ridicate produsele, in loc sa vi le aduca curierii.

Livrare non-stop in 2 ore, plati pentru utilitati si noi depozite pentru livrari rapide

eMAG a investit 48 de milioane de euro anul trecut in cele 4 piete pe care este prezent, jumatate in Romania, iar anul acesta investitiile vor fi si mai mari. In momentul de fata eMAG are 1 milion de produse in oferta sa, dar numai 10% sunt vandute direct de catre magazin, restul de 90% sunt vandute de catre partenerii din platforma.

Pentru a extinde baza de servicii, cei de la eMAG intentioneaza sa introduca posibilitatea de a plati utilitatile prin magazin, servicii de reparare de produse electronice, servicii pentru amenajari interioare, sau chiar posibilitatea de a gasi un instalator la nevoie : “Acestea sunt servicii nestructurate in care oamenii discuta direct cu mesterul sau cu profesorul. Poate sa introducem reparatii de electronice, poate plata de utilitati, plata de taxe ne-am dori sa avem. Lucruri care sa-i faca viata mai simpla clientului”.

Incepand cu 1 octombrie, eMAG va lansa in Bucuresti si un serviciu de livrare in 2 ore a produselor, acesta urmand a functiona non-stop 24/7, deci veti putea primi produsele comandate chiar si in mijlocul noptii. Niciun alt magazin din Romania nu ofera asemenea facilitati deocamdata, asa ca va fi interesant de vazut cat de popular va fi serviciul.

Acestea fiind spuse, cei de la eMAG au pregatite foarte multe schimbari pentru anul acesta, insa ramane de vazut si cat de mult le vor creste vanzarile in baza lor.

emag livrare