iPhone 7 – 256 GB, castile EarPods si adaptorul Lightning confirmate

iPhone 7 cu 256 GB, casti EarPods clasice si adaptor Lightning in pachet este confirmat de un document oficial al unui partener Apple.

Informatiile privind iPhone 7 nu contenesc sa mai apara, iar astazi avem un aparent document oficial al unui partener Apple care confirma ceea ce vom gasi in pachetul iPhone 7 Plus. Conform acestui document, compania Apple va vinde un iPhone 7 Plus 256 GB, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri aparute pana acum pe internet.

Separat de confirmarea spatiului de stocare de 256 GB pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, documentul ne spune si ca in pachetul terminalului vom regasi inclusiv o pereche de casti EarPods. Nu vorbim despre aceleasi casti EarPods care sunt incluse in pachetul iPhone 6S, cele pentru iPhone 7 urmand a avea conector Lightning, deci vor functiona direct cu portul.

Pentru a face lucrurile si mai clare, documentul spune ca in pachetul iPhone 7 Plus si iPhone 7 vom regasi inclusiv un adaptor Lightning to 3.5mm, adica vom putea conecta acele casti cu conector vechi la portul Lightning. Separat de acestea, restul specificatiilor vorbesc despre conectivitatea GSM si acolo nu exista nimic nou, sau interesant.

iPhone 7 256 GB confirmat impreuna cu castile EarPods Lightning si conectorul Lightning

Practic aceasta hartie, daca este intr-adevar adevarata, confirma partial faptul zvonurile din lunile trecute deoarece Apple va oferi casti EarPods Lightning, dar si un adaptor pentru restul castilor. Din pacate nu vom avea parte de castile AirPods pe care Apple le pregateste, asa ca va trebui sa ne multumim cu un adaptor care va permite conectarea oricaror tipuri de casti.

iphone 7 plus 256 gb document oficial1

Separat de toate acestea, documentul pare sa confirme si faptul ca iPhone 7 32 GB ar putea fi versiunea de baza a iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta toamna. Ar fi extrem de neobisnuit si stupid ca Apple sa vanda terminale iPhone cu 16 GB/128 GB/256 GB spatiu de stocare, asa ca 32 GB este mai mult ca sigur versiunea de baza incepand de anul acesta.

Toate aceste schimbari pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost anuntate pana acum, ele nu sunt noi, asa ca probabil multi dintre voi va asteptati sa le vedeti si intr-un document. Din fericire pentru noi se pare ca Apple a ascultat macar unele plangeri si ne va oferi mai mult spatiu de stocare, dar nu vom avea parte si de casti fara fir.