Prima Pagina iCloud iCloud ofera acum 2 TB spatiu de stocare

iCloud ofera acum 2 TB spatiu de stocare

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat o noua optiune pentru oferat de spatiu de stocare disponibila pentru iCloud, utilizatorii avand posibilitatea de a cumpara 2 TB de spatiu cu doar 20 de dolari sau euro. Aceasta este a patra optiune de spatiu de stocare disponibila pentru iCloud, daca sunteti logati cu un Apple ID in iOS, compania Apple avand altele pentru 50 GB, 200 GB si 1 TB spatiu de stocare.

Preturile pentru spatiul de stocare din iCloud incep de la doar 1 dolar si ajung la 20 de dolari pentru optiunea cu 2 TB spatiu de stocare, deci veti putea stoca oricate date aveti nevoie. Aceasta optiune este cel mai probaibl utila pentru cei care au multe dispozitive si fac multe poze sau clipuri video, insa desigur ca putem stoca si alte documente in iCloud.

Prea multe explicatii nu sunt de dat pentru aceasta noua optiune de spatiu de stocare, ea putand fi cumparata chiar din acest moment de catre toti cei interesati. Avand in vedere ca prezentarea iPhone 7 va fi peste doar o saptamana, este interesant sa vedem aceasta noua optiune de stocare acum, insa probabil ca ea are legatura cu ce se va anunta atunci.

icloud 2tb stocare

 • Imi cer scuze, imi poti spune de cand a trecut Romania la dolar ? Ca sa stiu pe viitor. Merci.

 • Preluat din articol ” Preturile pentru spatiul de stocare din iCloud incep de la doar 1 dolar si ajung la 20 de dolari pentru optiunea cu 2 TB spatiu de stocare ” deci, Romania nu a trecut la dolar , optiunile de plata care se fac catre apple sunt in dolari. Chiar si in pozele puse arata optiunea de $ .

 • Srb Srb

  si cand un roman vrea sa cumpere tot in $ ?

 • Alex S.

  Nu @srb
  La romani merge cu trocul
  Dai la schimb oua, branza, faina, porumb… Au cei de la Apple pagina de conversi special facuta pt noi …

 • In articol scrie asta “In cursul noptii trecute compania Apple a lansat o noua optiune pentru oferat de spatiu de stocare disponibila pentru iCloud, utilizatorii avand posibilitatea de a cumpara 2 TB de spatiu cu doar 20 de dolari sau euro.”
  Poza cu preturile in euro nu exista pentru ca nu sunt prezentate nici pe pagina Apple, care btw, nu e cea pe care ai pus-o tu.
  In pagina in care este anuntata aceasta lansare scrie foarte clar : “For countries in the Eurozone, storage upgrades are charged in Euros.”
  Optiunile de plata spre Apple sunt in dolari ? De aia cumperi din iTunes Store in euro ?

 • Daca ai cont de SUA cumperi in dolari, dar trebuie card de acolo, sau un iTunes Gift Card ca sa platesti in dolari.

 • terrymada

  Eu cred ca polemica pe tema asta e inutila si rautacioasa. E suficient sa stii ca e o noua optiune, daca chiar vrei, optezi pt ce ai nevoie si in functie de cat te tine si buzunarul. Clar nu vei putea bifa 20 de euro sau 20 dolari de pe acelasi cont…ce dracu tot frecati atat articolele astea pe gramatica, semantica si alte criterii, chiar nu pricep. E suficient sa intelegi noutatea prezentata sau anumite ponturi. Pt restul e necesara doar vointa.

 • noris

  Stai liniștit ca zaone este la job. Sa nu crezi ca e voluntariat. Nimeni nu muncește pe gratis.
  Fara nicio ofensa…

 • terrymada

  Noris:) este, insa eu apreciez ca e un compromis… sincer prefer sa gasesc informatii adunate aici, chiar si cu greseli de exprimare, de gramatica sau topica, decat sa caut eu in world wide web;)