iCloud ofera acum 2 TB spatiu de stocare

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat o noua optiune pentru oferat de spatiu de stocare disponibila pentru iCloud, utilizatorii avand posibilitatea de a cumpara 2 TB de spatiu cu doar 20 de dolari sau euro. Aceasta este a patra optiune de spatiu de stocare disponibila pentru iCloud, daca sunteti logati cu un Apple ID in iOS, compania Apple avand altele pentru 50 GB, 200 GB si 1 TB spatiu de stocare.

Preturile pentru spatiul de stocare din iCloud incep de la doar 1 dolar si ajung la 20 de dolari pentru optiunea cu 2 TB spatiu de stocare, deci veti putea stoca oricate date aveti nevoie. Aceasta optiune este cel mai probaibl utila pentru cei care au multe dispozitive si fac multe poze sau clipuri video, insa desigur ca putem stoca si alte documente in iCloud.

Prea multe explicatii nu sunt de dat pentru aceasta noua optiune de spatiu de stocare, ea putand fi cumparata chiar din acest moment de catre toti cei interesati. Avand in vedere ca prezentarea iPhone 7 va fi peste doar o saptamana, este interesant sa vedem aceasta noua optiune de stocare acum, insa probabil ca ea are legatura cu ce se va anunta atunci.

icloud 2tb stocare