iPhone 7 Plus face poze de calitate DSLR

iPhone 7 Plus va avea o camera duala care ar putea face poze aproape la fel de bune precum cele ale aparatelor DSLR.

In invitatia pentru prezentarea iPhone 7, compania Apple pare sa fi ascuns o surpriza foarte interesanta, mai exact, cei din Cupertino ar sugerea ideea ca ataca aparatele DSLR. Informatia vine de la un reputat blogger american, care are foarte multe cunostinte in cadrul Apple, el afirmand ca design-ul invitatiei sugereaza intentia Apple de a oferi un iPhone 7 Plus care face poze de calitate DSLR.

El afirma ca a aflat acum cativa ani despre intentiile Apple de a dezvolta un smartphone cu o camera atat de buna incat ar putea concura cu cele ale DSLR-urilor, iar acum acest lucru pare sa se infaptuiasca. Camera duala a iPhone 7 Plus ar putea avea tot ceea ce ii trebuie pentru a ne oferi o calitate extraordinara pentru poze, sau cel putin asta ne dorim.

V-am spus zilele trecute specificatiile camerelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar atunci vorbeam despre o deschidere mai buna, un senzor mai mare si mai multi pixeli inregistrati de camera. Acum, avand in vedere si modul in care este creata invitatia, se pare ca una dintre cele mai mari surprize ale Apple va veni impreuna cu camera iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus ataca aparatele DSLR cu noua camera duala

Terminalele iPhone sunt cele mai folosite pentru a inregistra poze si a le incarca pe diverse retele de partajare de poze, asa ca este normal ca ele sa vina cu camere mai bune anual. Totusi, in 2016 compania Apple pare sa incerce sa faca un mare pas in fata, chiar si in fata concurentei si ne-ar putea oferi un upgrade major, care sa concureze cu DSLR-urile..

prezentare iphone 7 pe 7 septembrie

Veti spune ca este imposibil ca iPhone 7 Plus sa concureze cu un DSLR in ceea ce priveste inregistrarea de poze si acest lucru ar putea fi adevarat, insa Apple ne-a uimit si in trecut. Chiar daca iPhone 7 Plus nu va face poze mai bune ca un DSLR si cred ca acest lucru este imposibil in acest punct, cred totusi ca el ar putea oferi o calitate foarte apropiata.

Foarte multi spun ca iPhone 6S Plus face clipuri video mai bune decat multe aparate DSLR, asa ca poate vom avea parte de o surpriza si pe partea de inregistrare de poze. Indiferent de situatie, este clar ca vom avea o camera duala care ne-ar putea “da pe spate” din foarte multe puncte de vedere, iar acest lucru este extrem de bun.

39 COMENTARII

  1. Deci investitia care l-a falimentat pe viorel va fi egalata de 7 plus… Ce inseamna sa nu ai un broker adevarat alaturi de tine

  2. Sunt curios în ce măsură iPhone va oferă același calitate a fotografiilor cu cea a unui DSLR. Poate un DSLR entry level, da! Însă niciodată calitatea unui aparat cu pretenții.
    @Mircea Rădulescu, ce părere ai? Este fotograf site ai echipament profesional. Crezi că iPhone ar putea egala calitatea fotografiilor unui Canon 1D sau Nikon D5?

  3. Ce intrebari la caterinca are si viorel….pur si simplu nu crede ca ar putea egala candva perfromantele unui DSLR entry level….el pune intrebi daca ar putea egala un Nikon D5…e ca si cum l-as intreba daca vreodata va putea sa ma egaleze financiar..intrebari total neadecvate si se pare venite din partea unei persoane stapanite de manie

  4. Dacă ai timp, te rog confirmă și altora ce presupune “calitatea DSLR”. Oamenii cred (că de aia sunt creduli) că două camere pe un senzor foto cât unghiuța de la degetul mic pot face poze la fel de calitative ca un senzor de 36×24 mm.
    Nu degeaba un DSLR este maaaaare. Trebuie să fie o șmecherie la mijloc altfel ar dispărea formatul DSLR și ar rămâne formatul smartphone. Așa vei vedea fotografi de studio să opereze cu iPhone-ul :))

  5. În plus, și un DSLR ar putea face blurul ăla din software, dar ar fi artifical, și în lumea foto nu merge cu asemenea artificii. Acolo, în fotografia profesională, imaginea brută originală este făcută exclusiv prin componente optice.

  6. Cocalarul, nativ își măsoară in mod public potenta financiară, de asta e si cocalar, aici evident chiar nu își dorește nimeni sa te egaleze, însă, ca si TROLL sunt foarte curios dacă te-ar putea vreodată egala cineva! 🙂

  7. marius esti genial dar sincer, nimeni nu ma poate egala.Ai primit si vot de la cineva care nici nu stie la ce comment ai dat comentul..clasic.Esti cocalar? ca eu sigur nu sunt,dar nah marius este un nume cu origini de la tara

  8. Sa știi ca te aprob intru totul, nimeni, dar chiar nimeni nu te poate egala(tipic cocalarilor), așa cum spun ăștia ca tine, ești “nambăr uan”! 😉 In ceea ce privește însă etimologia numelui meu, îmi permit sa-ti sugerez, pentru binele neuronului tău desigur ;), sa te documentezi putin despre comandantul militar roman Caius Marius si in felul asta, cine știe…, poate ti se formează si noi circumvoluțiuni! Lectura plăcută! 🙂

  9. ca a trait unul important pe numele tau inseamna ca de acolo este radacina? doamne zici ca esti copil din acela care isi pune tricou cu ronaldo si pe el il cheama berbec. Mai bine nu pot fi egalat decat sa fiu ca tine in rand cu furnicile

  10. Cu siguranta, mai mult chiar, urmand trendul progresiv, cu urmatorul model se ataca telescopul astronomic si camerele video profesionale!

  11. Intotdeauna “This user is blocked” te va provoca cu cate ceva. Probabil si-a dat iar in petec cu bogatia lui, si incep sa il cred…
    Am dat de o imagine din conturile alea de Dropbox sparte, si tipul le spune pe bune:
    https://imgflip.com/i/19srxn

    Trebuie sa il credem!

  12. Îmi pare rău, dar trebuie sa ma retrag, constat cu indignare debea acum ca nivelul tău intelectual e cu mult sub pretențiile mele, așadar continuând o astfel de dezbatere cu o persoana ca tine, mi-e teama sa nu cobor atât de mult încât sa te egalez. Doamne ferește! O zi plăcuta in continuare îți doresc! 🙂

  13. Așa scria Srb că iPad Pro a depășit și Wacom! Peste 1 am va scrie că iPhone a depășit și Hasselblad, Mamyia, Canon și Nikon. Și nu în orice fel, ci pe toate luate împreună :))

  14. “Sunt curios în ce măsură iPhone va oferă același calitate a fotografiilor cu cea a unui DSLR. Poate un DSLR entry level, da” , pe bune Viorel , adica Apple nu e in stare sa introduca camera iphone 6s in carcasa care este fara OIS (ceea ce nu se poate pune problema la companiile din China ) si sa depaseasca smartphone urile android high end (sa mai vorbim aici de S7?) , dar sa mai creeze camere pentru iphone care sa fac poze DSLR fie si el entry level
    Toata chestia asta cu “iphone 7 va face poze DSLR ” e fix praf in ochi , nimic altceva

  15. Camera lui iphone 7 cu tot ce ai zis tu nu poate face poze DSLR, pozele ar iesi fortate , nenaturale . saturate sau foarte saturate , ceea ce spun trolii Apple cand camera unui Galaxy S este cea mai buna (daca ar iesii si la iphone nu ar recunoaste)
    Fiind fotograf stii ca camera lui iphone 7 fie cum e ea ,nu se va ridica la calitatea unui DSLR in adevaratul sens al cuvantului

  16. Eu mă întreb cum ar putea bagă în iPhone toată electronica pe care o găsești într-un DSLR. Totuși, camera foto într-un iPhone se 0.17 kg este o funcție secundară, iar componentele electronice ocupă un volum mic. Cum poate crede careva că acele componente vor echivala cu ceea ce găsești într-un DSLR de 1 kg?