Vodafone confirma specificatiile iPhone 7

Vodafone confirma specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus direct pe propriul website din Olanda, componentele noi fiind prezentate in diverse zvonuri.

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost confirmate de catre Vodafone, mai exact operatorul olandez al grupului publicand imaginea de mai jos cu specificatiile celor doua terminale. Ieri v-am spus ca Vodafone a confirmat iPhone 7, mai exact denumirea pe care o va avea terminalul, insa iata ca acum avem si o confirmare a specificatiilor dispozitivelor.

Conform celor de la Vodafone, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea exact specificatiile pe care le stiam deja, astfel ca nu exista surprize din acest punct de vedere, sau cel putin asta ne este dat sa credem acum. Toate informatiile de mai jos au fost prezentate in diverse randuri de catre o varietate de surse, asa ca specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu mai au secrete pentru noi.

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus dezvaluite de catre Vodafone

Conform celor de la Vodafone, acestea sunt specificatiile iPhone 7 :

  • ecran IPS LCD cu diagonala de 4.7 inch si rezolutie 1334 x 750 pixeli;
  • chip A10 cu un co-procesor de miscare M10;
  • 2 GB RAM DDR 4;
  • baterie de 1960 mAh;
  • camera de 12 megapixeli cu dimensiune de senzor de 1/2.6″, deschidere f/1.9, si dimensiune pixel de 1.3µm.

Acestea vor fi specificatile iPhone 7 Plus, conform Vodafone :

  • ecran IPS LCD de 5.5 inch cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli;
  • chip A10 cu co-procesor de miscare M10;
  • 3 GB RAM DDR 4;
  • baterie de 2910 mAh;
  • camera duala cu doi senzori de 12 megapixeli a caror dimensiune va fi de 1/3″ si deschidere f/1.9.

specificatii iphone 7 si iphone 7 plus vodafone

In imaginea de mai sus puteti vedea si o comparatie intre specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a vedea care sunt diferentele. PRactic, din punct de vedere hardware vorbim despre schimbari majore pentru baterie si camere, insa doar un terminal va avea mai mult RAM de la Apple.

iPhone 7 Plus pare sa fie “printul” acestei lansari, deoarece are parte nu doar de 1 GB RAM suplimentar, ci si de o camera duala, care totusi are un senzor de dimensiune mai mare decat cea a iPhone 7. Pe de alta parte, iPhone 7 va avea un stabilizator optic de imagine integrat de catre compania Apple, asa ca va fi interesant de vazut care dintre camere va fi mai buna.

Din punct de vedere al specificatiilor, upgrade-ul pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus va fi resimtit de foarte multa lume, chiar daca in exterior acest lucru nu va fi imediat evident. Chiar si asa, cred ca foarte multi vor aprecia o buna parte din ceea ce a pregatit compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Voi ce parere aveti despre aceste specificatii ?