2 noutati iPhone 7 foarte importante

2 noutati iPhone 7 privind bateria si spatiul de stocare, care vor face diferenta si te vor convinge sa il cumperi in aceasta toamna.

In ultimele zile am aflat foarte multe noutati iPhone 7, iar asta in conditiile in care compania Apple incearca din rasputeri sa tina asculte toate schimbarile pe care vrea sa le faca pentru terminal. In ciuda acestui lucru, cei din Cupertino n-au reusit sa tina departe de ochii lumii intregi aproape tot ceea ce urmeaza sa ne arate in data de 7 septembrie.

In aceasta idee, Apple va avea foarte putine surprize de anuntat saptamana viitoare si acest lucru se intampla an, dupa an, iar asta nu poate fi oprit. Multa lume vrea sa afle noutatile, unii nu vor, insa eu ma bucur ca am aflat 2 noutati iPhone 7 care vor face o diferenta foarte mare pentru foarte multe persoane dupa lansarea oficiala a dispozitivelor.

iPhone 7 32 GB

ambalaj iphone 7 32 gb

Ieri au aparut doua documente in care am vazut specificatiile care urmeaza sa fie marcate pe cutia iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele dezvaluind o schimbare majora pentru compania Apple. Aceasta este una dintre cele doua noutati iPhone 7 pregatite de catre cei din Cupertino si vorbesc despre implementarea a 32 GB spatiu de stocare in terminalul Apple.

In ultimii 2 ani Apple a fost aspru criticata pentru mentinerea modelelor cu 16 GB spatiu de stocare in vanzare ca versiune de baza a iPhone, insa in 2016 lucrurile se schimba. Mai exact, Apple va vinde un iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare pentru clientii din lumea intreaga, iar acest lucru este extrem de benefic pentru toata lumea.

Aceasta este una dintre cele mai importante noutati iPhone 7 pregatite de catre compania Apple anul acesta si va conta foarte multi pentru clientii sai. Cu mai mult spatiu minim de stocare lumea va avea mai mult spatiu pentru a-si stoca pozele, clipurile video, aplicatiile, sau fisierele deci probabil va fi una dintre cele mai laudate schimbari.

Baterie mai mare in iPhone 7

iphone 7 noutati baterie 32 gb

A doua dintre cele mai importante noutati iPhone 7 are legatura cu bateria pe care o va folosi compania Apple in iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand din aceasta toamna. Conform unei liste de specificatii publicata de catre un operator de telefonie mobila, ambele terminale vor avea parte de un upgrade din acest punct de vedere, iar asta este o veste extrem de buna.

Mai exact, iPhone 7 va avea o baterie de 1960 mAh, ea fiind cu 245 mAh mai mare decat cea de 1715 a iPhone 6S, asa ca vorbim despre o crestere de 15% a cantitatii de energie ce poate fi stocata. In aceasta idee, ne putem astepta la o crestere cu minim 10% a autonomiei bateriei iPhone 7, insa desigur ca acest lucru nu este batut in cuie.

Bateria iPhone 7 Plus pe de alta parte urmeaza sa aiba 2910 mAh, ea fiind cu 160 mAh mai mare decat cea de 2750 mAh implementata in iPhone 6S Plus anul trecut. In acest caz diferenta nu este foarte mare si probabil cresterea in autonomia bateriei nu va fi resimtita de chiar atat de multi utilizatori dupa cumpararea dispozitivelor.

Pentru mine, aceste doua noutati iPhone 7 sunt extrem de importante si pentru multi ele vor face diferenta in convingerea de a cumpara terminalele. Desigur ca exista si multe alte noutati iPhone 7 pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere, insa cred ca acestea vor conta foarte mult in ecuatia totala a deciziei de cumparare.