Bateria si ecranul Apple Watch 2 apar intr-un VIDEO

Bateria si ecranul Apple Watch 2 sunt prezentate in detaliu intr-un prim clip video care ne demonstreaza schimbarile pregatite.

Dupa luni de zvonuri, iata ca astazi vedem un clip video in care ne sunt prezentate bateria si ecranul Apple Watch 2, un smartwatch care ar putea fi prezentat impreuna cu iPhone 7 pe data de 7 septembrie. In ultimele saptamani au aparut o serie de zvonuri cu privire la ceea ce aduc nou aceste componente, iar acum se pare ca le si vedem.

Bateria Apple Watch 2 urmeaza sa aiba o capacitate de 334 mAh, ea aparand saptamana trecuta in imagini, deci va fi cu 35% mai mare decat cea de acum, care are 246 mAh. Vorbim aici despre bateria Apple Watch 2 de 42mm si bateria Apple Watch de 42mm, acestea fiind singura care a aparut pana acum in imagini pe internet.

O crestere a capacitatii de stocare a energiei sugereaza faptul ca noul GPS implementat de catre Apple va avea un consum destul de mare si necesita mai multa energie. Mai mult decat atat, exista posibilitatea ca si autonomia sa creasca, foarte multa lume plangandu-se de faptul ca Apple Watch trebuie incarcat fiecare zi pentru a functiona.

Bateria si ecranul Apple Watch 2 apar in imagini

Trecand acum la ecranul Apple Watch 2, in imagini acesta pare a fi usor mai subtire decat cel al Apple Watch, un zvon de acest gen aparand acum cateva saptamani. Avand in vedere ca bateria va fi mai mare, comapania Apple trebuia sa compenseze cumva cresterea pentru a face carcasa mai groasa, iar ecranul va fi mai subtire.

https://www.youtube.com/watch?v=mZqt2rwFvFk

Separat de cele doua componente, in clip este prezentat si ansamblul Force Touch, el avand chip-urile aliniate diferit fata de ceea ce exista in Apple Watch in momentul de fata. Aceasta schimbare nu sugereaza faptul ca vom avea parte de functii noi, insa avand in vedere ca vorbim despre compania Apple, orice este posibil cand vine vorba despre Apple Watch 2.

apple watch 2 baterie si ecran

Acestea fiind spuse, iata ca vedem incetul cu incetul si informatii noi despre Apple Watch 2, iar lansarea sa se apropie deasemenea cu pasi repezi. Acum este greu de spus daca noul produs va aparea impreuna cu iPhone 7 in conferinta de miercuri, insa va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.